Overslaan en naar de inhoud gaan

HR Consultant Traineeship

Bedrijf: Kayak
Richting(en): Consulting, HRM / Recruitment |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Kayak

Een trip van 18 maanden. Vaar mee en pak met ons de stroomversnelling in je carrière! 

Over deze functie

Binnen een traject van 18 maanden word jij opgeleid tot Consultant om door te stromen in één van de drie ‘tracks’: Recruitment Consultant, Commercieel Consultant of Extern Consultant.

Bij jouw start laat jij jouw Kayak te water. In deze periode zul je nóg beter kennismaken met Kayak en zal jij de basisvaardigheden binnen Recruitment eigen maken. Hierna begin je met door peddelen. De eerste 12 maanden volg je een algemeen traject als Recruiter, waarin je basiscompetenties, -vaardigheden en -kennis opdoet van de HR en arbeidsbemiddeling branche. Hierin zul je wat obstakels op de route tegenkomen. Die gaan we aanpakken met verschillende trainingen zoals overtuigingskracht, verdieping in het arbeidsrecht en onder andere een cursus commercieel schrijven. Na 12 maanden kom je in de stroomversnelling en kies je jouw specialisatierichting. Vanaf dat moment zal je specifieke trainingen en opleidingen volgen, gericht op jouw specialisatie. Hieronder vind je een gedeelte van het traineeship:  

 • Persoonlijke ontwikkeling: je neemt deel aan het (integrale) Kayak Live your potential programma. Dit houdt o.a. in: kick-off, coaching, Lyp Menu, Lyp Experience, masterclasses;
 • Greep uit de verschillende trainingen gericht op professionele ontwikkeling (o.a. diverse trainingen in gesprekstechnieken, cursus verdieping in onze niches, presentatie vaardigheden, schrijfvaardigheid, ATS, search skills, verdieping Arbeidsrecht, sales training);

Na 12 maanden stroom je door naar de onderstaande track van jouw voorkeur.

 • Commercieel Consultant: onderhandelen, belvaardigheden, tarieven/forecasting, sales funnels, klantgesprekken;
 • Recruitment Consultant: digital recruitment marketing, gespreksvaardigheden, sollicitatie coaching, begeleiding en advies, coördinatie;
 • Extern Consultant: employer branding, advies, klantgesprekken en strategie, corporate recruitment.

Na het succesvol afronden van het traineeship (12 + 6 maanden) maak je de stap naar Consultant in één van de drie specialisaties. In deze functies zal je met jouw leidinggevende een vervolgtraject bespreken passend bij jouw interesses en ambities.  

Jouw profiel

Jij bent recent of binnenkort afgestudeerd en zoekt een traineeship dat uitdaagt. Persoonlijke ontwikkeling en reflectie zijn belangrijk voor jou. Bovendien zoek je een organisatie met een hecht team, een informele en collegiale sfeer, gecombineerd met een ondernemende sterke instelling. Het HR Consultant Traineeship binnen Kayak biedt jou in dat geval een waanzinnig traject waarin je deze aspecten terugvindt!

Jouw voordelen

 • Salaris van €2.700,- per maand (o.b.v. 40 uur per week);
 • Riante bonusregeling;
 • Deelname aan ons unieke 'Live Your Potential' programma;
 • Kayak maatwerk training en opleiding;
 • Onvergetelijke incentives (bij het behalen van team-/bedrijfsdoelstellingen);
 • Regelmatig bedrijfs- en teamuitjes;
 • Laptop en telefoon;
 • Premievrij pensioen.

In 2012 is Kayak (voorheen Interim Valley) gestart als detacheringsbureau dat mensen verder helpt in de financiële sector. Met persoonlijke aandacht, een werkwijze onderscheidend door toewijding en vanuit specifiek gekozen expertises. Op zich niks bijzonders, maar wel de essentiële rode draad in onze werkwijze. De visie van Kayak op persoonlijke ontwikkeling is dat wel. Het unieke Live Your Potential programma geeft concrete invulling aan onze visie om iedereen (die bij, met, voor of namens Kayak werkt) te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, in én buiten werk, dat is onze missie. Dat is Kayak. Binnen de financiële sector is Kayak actief op het gebied van Risk, Compliance en Data.  

Ga naar de website van Kayak

Other possibilities

Kayak | Logo
Aanmelden tot en met

Junior KYC Consultant Fintech

Consulting

Kayak - Amsterdam

We are currently seeking motivated and dedicated entry-level professionals who are eager to make their mark in the field of Financial Economic Crime. Join our client, a leading fintech company with a stunning office located in the heart of Amsterdam, and experience the WOW-effect from the moment you step in! At Kayak, a trusted staffing company specializing in Compliance and Data within the financial domain, we assist prominent organizations such as large banks, insurers, credit card companies, and fintechs in finding top-notch professionals. This creates a continuous demand for talented individuals like KYC and CDD analysts, Quality Checkers, Compliance Officers, Data Analysts, Data Scientists, and more.

Junior KYC Consultant Fintech
Kayak | Logo
Aanmelden tot en met

Student Recruiter

HRM / Recruitment

Kayak - Amsterdam

Zit jij in het derde of vierde jaar van jouw studie en ben je op zoek naar een bijbaan voor twee werkdagen per week? Ben jij ondernemend, leg jij snel contact met mensen en geef je niet snel op? Wil je dit uitvoeren in een bedrijf met een informele en collegiale sfeer? En ook nog eens met deze collega's een maand vanaf het strand in Zandvoort werken? Dat kan!

Student Recruiter
Kayak | Logo
Aanmelden tot en met

Field Manager

Management

Kayak - Amsterdam

Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen: dat is waar jij energie van krijgt en wat je goed ligt! Wil je bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van collega’s en een verbindende kracht zijn tussen collega’s, relaties en opdrachtgevers? En heb je daarnaast ervaring in de arbeidsbemiddeling? In dat geval zijn we op zoek zijn naar jou om Kayak te versterken en te bouwen aan ons bedrijf!  

Field Manager