Overslaan en naar de inhoud gaan

Sales Traineeship

Bedrijf: iSense ICT Professionals
Richting(en): Sales |
Niveau: HBO
Locatie: Gouda
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van iSense ICT Professionals

Tijdens het Sales Traineeship bij iSense krijg je zoveel meer dan een mooie auto onder je kont en elke maand een prachtige vergoeding. Jij werkt namelijk dagelijks met de mooiste bedrijven en een enthousiast team keihard om de juiste IT’er aan zijn nieuwe droombaan te helpen. Zo bouw je je eigen business op en kan je binnen  6 maanden doorgroeien tot Sales Consultant. En dit alles geeft jou uiteraard een enorme kick! Dit doe je allemaal bij iSense, een organisatie waar jouw groei centraal staat.

Wat heb je?

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Energie en enthousiasme;
 • Commerciële skills;
 • Teamspirit.

Wat krijg je?

 • Geld, €2000 - €4000 (vast + bonus) o.b.v. 40 uur;
 • Leaseauto VW Polo;
 • 23 tot 27 vrije dagen;
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips);
 • Intensief opleidingsprogramma;
 • Persoonlijke coaching;
 • Een carrière waarin je flink kunt doorgroeien!
Ga naar de website van iSense ICT Professionals

Andere vacatures

werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Sales Consultant

Sales

iSense ICT Professionals - Gouda

Jouw Sales carrière op de groei! Want werken als Sales Consultant is een vak apart. Het gaat niet alleen om een mooi salaris, of het onderhouden van warm contact met jouw relaties. Jij weet als geen ander hoe fantastisch het voelt om samen met je team de juiste IT’er te koppelen aan de mooiste organisaties. Je komt als Sales Consultant binnen bij iSense, waar we dit werk al ruim twintig jaar doen, en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn we al zeven keer uitgeroepen tot ICT-detacheerder van het jaar.

Sales Consultant
werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Recruitment Consultant - Gouda

HRM / Recruitment, Marketing / Product Management, Sales

iSense ICT Professionals - Gouda

 

Als Recruitment Consultant kan je tegenwoordig overal aan de slag. Dat is precies waarom jij kritisch door verschillende vacatures op zoek bent naar die ene plek waar jij kan blijven groeien. Want zeg nou zelf, waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past? Als Recruitment Consultant bij iSense ben je volledig verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende IT professionals. Geen kennis van IT? Geen probleem! Met behulp van onze talloze trainingen zorgen wij dat je kan meepraten met iedereen, van internationale developers tot doorgewinterde systeembeheerders.

Recruitment Consultant - Gouda
werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Recruitment Traineeship

HRM / Recruitment

iSense ICT Professionals - Gouda

Tijdens het Recruitment Traineeship leer je binnen no-time de kneepjes van het vak, en leiden we je op tot Recruitment Consultant. Wij bieden een compleet traineeship met diverse trainingen, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan. Jij gaat er namelijk voor om de beste IT'er aan de leukste en meest ambitieuze werkplek te krijgen. Je gaat letterlijk geld verdienen door anderen gelukkig te maken. Dat klinkt toch fantastisch? Jouw Recruitment carrière op de groei begint met dit toffe Traineeship!

Recruitment Traineeship