Overslaan en naar de inhoud gaan

Recruitment Traineeship

Bedrijf: iSense ICT Professionals
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO
Locatie: Gouda
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van iSense ICT Professionals

Recruitment Traineeship op de groei!

Tijdens het Recruitment Traineeship leer je binnen no-time de kneepjes van het vak, en leiden we je op tot Recruitment Consultant. Wij bieden een compleet traineeship met diverse trainingen, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan. Jij gaat er namelijk voor om de beste IT'er aan de leukste en meest ambitieuze werkplek te krijgen. Je gaat letterlijk geld verdienen door anderen gelukkig te maken. Dat klinkt toch fantastisch? Jouw Recruitment carrière op de groei begint met dit toffe Traineeship!

Wat heb je?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Energie en enthousiasme
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Een ondernemersgeest en teamspirit
 • Commerciële skills

Wat krijg je?

 • Salaris, €2000 - €4000 (vast + bonus)
 • 23 tot 27 vrije dagen
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips)
 • Intensief opleidingsprogramma
 • Persoonlijke coaching
 • Een baan waar je nog flink in kan doorgroeien!

Wat ga je echt doen?

Tijdens je Traineeship ben je meteen verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende IT professionals. Je searcht, matcht en spreekt potentiële kandidaten - in korte tijd bouw je een netwerk op. Je voert sollicitatie- en intakegesprekken, houdt de klant op de hoogte en je blijft in contact met onze IT professionals in het veld. Je hoort wel eens dat jij 'veel balletjes in de lucht kan houden'. Wat dat betreft zou je prima in het circus kunnen werken! Het belangrijkste is dat iedere bemiddeling maatwerk is; je zorgt dus voor een blije professional en een blije klant. Jij kan de mooiste match maken, de juiste IT'er op een leuke werkplek waar hij of zij nog genoeg kan groeien.

Carrière maken
Je zoekt een toffe job, waar je veel kan leren tijdens een traineeship, met veel verantwoordelijkheid. Doorgroeien dus! Vanaf start weet je wat je kunt bereiken bij iSense, snel doorgroeien is mogelijk, bewijs maar. Na je Traineeship begin je als Associate IT Resource Consultant waarin je tijdens een advanced trainings- en coachingsprogramma veel leert en deze learnings direct kunt toepassen. Wie weet rijd je wel weg in een mooie Audi A3?! Je volgende stap is die naar IT Resource Consultant. Een nieuwe stap waarin je jouw skills nog verder kunt ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast zet je flinke stappen met key accountmanagement of bijvoorbeeld field coaching! Last but not least is er de stap naar Senior IT Resource Consultant of Manager Recruitment. De mogelijkheden zijn eindeloos, er staat zelfs een mooie Audi A5 voor je klaar! The sky is the limit.

Een werkdag van een Recruitment Trainee

De ochtend van een Recruitment Trainee begint met het bespreken van de resultaten van jouw zoektocht naar nieuwe systeembeheerders. Tijdens het doornemen van deze kandidaten krijg je een aantal nuttige tips van je collega’s. Hierna heb je een call gepland staan met die gezellige en spraakzame IT professional die je vorige week al even had gesproken over een die ene interessante functie. Ze laat weten de functie erg interessant te vinden en dit betekend dat jij haar mag voorstellen bij de klant! Fantastisch!

Na een overheerlijke lunch en een potje tafeltennis ga je samen met de andere trainees een training volgen over hoe je ervoor zorgt dat vacatures online het best vindbaar zijn. Handig, want deze kennis kan je vervolgens meteen toepassen op de vacature die je hebt openstaan. Uit het niets hoor je de gong op de verdieping van jouw team klinken. Jouw collega heeft zojuist een vette deal gedaan en neemt de felicitaties van de rest van de afdeling in ontvangst! Ben jij de volgende?

Direct contact?

Dat kan! Als je meer over deze vacature wil weten of andere gekke vragen hebt over iSense kun je contact opnemen met Team Talent (Onno, Patty, Eline, Maartje of Liselot) via 0182 - 69 20 20. Als je nu in de stiltecoupé zit en niet kan bellen; stuur dan een mailtje naar talent@isense.nl

Ga naar de website van iSense ICT Professionals

Andere vacatures

werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Recruitment Consultant - Gouda

HRM / Recruitment, Marketing / Product Management, Sales

iSense ICT Professionals - Gouda

 

Als Recruitment Consultant kan je tegenwoordig overal aan de slag. Dat is precies waarom jij kritisch door verschillende vacatures op zoek bent naar die ene plek waar jij kan blijven groeien. Want zeg nou zelf, waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past? Als Recruitment Consultant bij iSense ben je volledig verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende IT professionals. Geen kennis van IT? Geen probleem! Met behulp van onze talloze trainingen zorgen wij dat je kan meepraten met iedereen, van internationale developers tot doorgewinterde systeembeheerders.

Recruitment Consultant - Gouda
werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Commerciële stage

Marketing / Product Management, PR / Communicatie, HRM / Recruitment

iSense ICT Professionals - Gouda

Stage lopen in een toffe, commerciële werkomgeving waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt binnen je onderzoek. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met jouw frisse blik kijk jij naar onderwerpen waar wij van kunnen leren. Wie weet blijf je hier na afloop wel werken en heb je meteen een baan zodra je jouw diploma op zak hebt! Dus, studeer jij in de richting van Commerciële Economie, Small Business en Retail Management, MER, Bedrijfskunde, HR, Communicatie of Marketing? Lees dan snel verder!

Commerciële stage
werken-bij-iSense ICT Professionals
Aanmelden tot en met

Sales Traineeship

Sales

iSense ICT Professionals - Gouda

Tijdens het Sales Traineeship bij iSense krijg je zoveel meer dan een mooie auto onder je kont en elke maand een prachtige vergoeding. Jij werkt namelijk dagelijks met de mooiste bedrijven en een enthousiast team keihard om de juiste IT’er aan zijn nieuwe droombaan te helpen. Zo bouw je je eigen business op en kan je binnen  6 maanden doorgroeien tot Sales Consultant. En dit alles geeft jou uiteraard een enorme kick! Dit doe je allemaal bij iSense, een organisatie waar jouw groei centraal staat.

Sales Traineeship