Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultancy Traineeship

Bedrijf: Hieroo
Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Meerdere locaties
Startdatum: 01 maart 2024
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Hieroo

Het Hieroo traineeship is de meest betekenisvolle start van je carrière!

Een consultancy traineeship bij Hieroo iets voor jou? We omschrijven graag wat dit voor jou kan betekenen. Ontmoet jij liever eerst een van onze collega’s voordat je besluit te solliciteren? Tuurlijk, begrijpen we! Meld je dan via deze link aan om af te spreken met een van onze Jonge Consultants. Wij ontmoeten je graag en helpen met al jouw vragen!  

Wat houdt het traineeship van Hieroo in? 

Wij bieden een tweejarig programma aan, waarin jij, met ons, een prachtig professioneel en persoonlijk ontwikkeltraject doorloopt. Als Jonge Consultant ga je leren wat het consultancy vak inhoudt: projectmatig werken, adviseren en implementeren, omgang met klanten, jezelf zijn en daarmee impact maken in jouw eigen regio… Zomaar een greep aan zaken die voorbij gaan komen als je start als Jonge Consultant bij Hieroo. We maken het hieronder wat concreter.  

Als Jonge Consultant krijg je de kans om meerdere bedrijven te leren kennen, verschillende type opdrachten uit te voeren, kennis te maken met verschillende bedrijfsculturen en steeds weer in nieuwe teams je weg vinden. Dat moet je dus wel liggen, die veranderende omgeving. Wat wel stabiel is? Jouw Hieroo vestiging. Dat is jouw veilige haven van waaruit je wegvaart, maar ook altijd weer thuis kan komen. Wil je weten aan welke opdrachten je collega’s hebben gewerkt? Daarover lees je hier meer.  

Dat je leergierig bent en je verder wilt ontwikkelen, dat spreekt bijna voor zich. En die behoefte om te leren, die voeden we maar al te graag! Gedurende het traineeship volgen de Jonge Consultants samen een opleidingsprogramma, dat verdeeld is in acht leer-modules (van elk twee dagen). In elke module staat een thema centraal (vak gerelateerd en/ of in het kader van persoonlijke ontwikkeling), waarmee je met trainers en coaches aan de slag gaat. En het mooie is, dat wat je leert in de training, breng je de week erop direct in de praktijk bij jouw klant.  

Tenslotte krijg je bij Hieroo ook de ruimte om impact te maken. Niet alleen bij de klant, maar ook in de stad of regio van jouw vestiging. Elk jaar pakken wij, in overleg met alle vestigings-collega’s, een thema op waar we ons een jaar voor gaan inzetten. We bakenen ons project af door in gesprek te gaan met diverse lokale partijen. Deze partijen helpen ons het thema of probleem in kaart te brengen en focus aan te brengen op waar nu echt de pijn zit en waar wij een positieve bijdrage kunnen leveren. Samen zoeken we naar oplossingen voor het vraagstuk en brengen we die in praktijk. Op deze manier maken we impact! Hier lees je meer over onze projecten.

Past dit traineeship bij jou?  

Voor ons traineeship zoeken wij mensen die leergierig zijn. Leergierig ten aanzien van hun eigen ontwikkeling, het consultancy (advies)vak en hoe impact te maken om de wereld weer mooier te maken. Daar begint het bij ons mee en dan vullen we dat graag aan met:  

 • Een afgeronde HBO/ WO opleiding; waarbij de studierichting voor ons minder relevant is. Wij gaan ervan uit dat elke studie op dit niveau een bijdrage kan leveren aan ons (klant)werk en de impact die wij willen maken. Elke studie, in combinatie met jouw verhaal en ambitie, neemt een interessant perspectief mee. Laten we samen verkennen hoe die aansluiting is met Hieroo.  
 • Een scherpe & analytische blik; die jou helpt bij het verwerken van grote hoeveelheid informatie en/of data, om dit vervolgens om te zetten in verbeter,- of verandervoorstellen.  
 • Iemand die zichzelf durft te zijn; jij bent uniek in jouw soort en daarom willen we graag met jou gaan werken. Je laat zien wie je bent, denkt vrij mee, brengt nieuwe ideeën in en bent betrokken. Met deze ingrediënten kunnen we samen complexe verbeteringen realiseren!  
 • Tenslotte vinden we het belangrijk dat jij een bepaalde band hebt met de stad waar je solliciteert. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je er gestudeerd hebt en/ of dat je er (deels) bent opgegroeid.  

Wat bieden wij jou? 

 • Een omgeving waarin jij je als professional verder ontwikkelt. Naast het trainingsprogramma, krijg je een mentor, die jou ondersteunt in jouw ontwikkeling en vraagstukken. In jouw “eerste echte grote mensen baan” loop je tegen zaken aan, waarvoor jouw mentor je maar al te graag de helpende hand biedt.   
 • Onze arbeidsvoorwaarden: €3.083,- bruto/ maand (obv 40 uur/week, inclusief vakantiegeld), opleidingsprogramma (20 dagen/jaar), de enige echte Hieroo fiets, een laptop, Bring Your Own Device-vergoeding, onkostenvergoeding per maand en 25 vakantiedagen.  
 • Een omgeving waarin je jezelf kan zijn en samenwerkt met een groep gedreven en enthousiaste collega’s, die allemaal in hun eigen stad of regio het verschil willen maken. Je leert elkaar op professioneel en persoonlijk gebied goed kennen. Binnen en soms ook buiten kantooruren. 

Enthousiast?! Dan kan je bij ons starten op 1 maart 2024!

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast, dan maken wij graag kennis met jou! Hieronder lees je de stappen in ons sollicitatieproces. Heb je hier nu vragen over, neem dan contact op met Emma Wiersma (emma.wiersma@hieroo.nl) of check onze website met veelgestelde vragen.

Ons sollicitatieproces voor 1 maart 2024 bestaat uit de volgende onderdelen:

 • CV selectie: wij ontvangen graag jouw CV met motivatie (brief/ filmpje) uiterlijk 7 januari 2024. Uiterlijk 12 januari ontvang je een reactie van ons;
 • Je motivatie kun je met ons delen via een motivatiebrief of via een videopitch (max. 90 seconden). Geef in deze motivatie in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
  1. Waarom moeten wij jou niet laten lopen?
  2. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
  3. Voor welke consultancy-opdracht (organisatie en/of functie) mogen wij jou wakker maken?
 • Assessment: in een dagdeel leren wij jou graag beter kennen. Het assessment is in groepsverband en je kan alvast rekening houden met de volgende assessment data (van +/- 9:00 tot +/- 12:45 uur), waarbij de exacte locatie tegen die tijd wordt bepaald:
  • dinsdag 16 januari – Rotterdam & Den Haag/Leiden
  • woensdag 17 januari – Amsterdam & Utrecht
  • donderdag 18 januari – Zwolle & Groningen
 • Sollicitatiegesprek (gesprek duurt ongeveer 1 uur): vindt plaats bij de vestiging waar je solliciteert tussen 22 en 26 januari;
 • Aanbieding contract ontvang je binnen een dag na het sollicitatiegesprek en daarmee ronden we voor het einde van de maand het sollicitatieproces af.

Tenslotte, Hieroo staat voor een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar en onze opdrachtgevers. Vanuit onze kernwaarden hechten we veel waarde aan inclusie, diversiteit en creëren van gelijke kansen. Daarom nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren naar deze functie. We ontmoeten je graag!

Ga naar de website van Hieroo

Other possibilities

Aanmelden tot en met

Graduate Recruiter Hieroo

HRM / Recruitment

Hieroo - Amsterdam

Word jij enthousiast om in contact te zijn met jonge talenten en deze relaties uit te bouwen? Om deze doelgroep zowel online als tijdens wervingsevenementen te ontmoeten, met hen in gesprek te gaan en te verkennen of het Consultancy Traineeship van Hieroo past bij hun ambities? Dan is de vacature van Graduate Recruiter bij Hieroo geknipt voor jou!

Wie zijn wij?  
Wij zijn Hieroo, een consultancy scale-up. Wij werven en werken met afgestudeerde HBO- en WO-ers (0-2 jr. werkervaring), die zich in een tweejarig Consultancy Traineeship ontwikkelen tot volwaardig consultant. Wat ons bijzonder maakt is dat wij lokaal, dus in de stad waar onze collega’s wonen en klanten gevestigd zijn, actief zijn.

Wij streven ernaar de lokale Bachelor en Master talenten voor de regio te behouden. Om mooie en zinvolle opdrachten uit te voeren met onze klanten, maar ook om de kennis en kunde van deze professionals in te zetten voor maatschappelijke initiatieven. Wij geven terug aan de stad.

Hieroo bestaat sinds 2018 en vestigt zich in Nederlandse steden met een universiteit of hogeschool. Je vindt Hieroo momenteel in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Twente, Zwolle en Den Haag(/Leiden). De ambitie om door te groeien in andere steden is er en daar kan jij, als Graduate Recruiter, een hele belangrijke bijdrage in leveren. Is je interesse gewekt? Lees dan vooral nog even door!  

Wat ga je doen als Graduate Recruiter?  
Als Recruiter bij Hieroo ga je aan de slag met het verder uitbouwen van onze naamsbekendheid in de startersmarkt en het verder professionaliseren van onze Recruitment organisatie. We zijn een lerende organisatie en gericht op ontwikkelen. Er zijn dus altijd wel mooie, nieuwe projecten die je kan oppakken. Jij staat aan het roer van deze initiatieven en werkt daarin samen met veel verschillende collega’s. De vestigingsmanagers van alle Hieroo vestigingen en de Campus Recruiters (dat zijn Jonge Consultants, die betrokken zijn bij Recruitment) zijn hierin de meest belangrijke samenwerkingspartners.

Werkzaamheden als Recruiter zijn te verdelen in operationele taken en meer tactisch/ strategische onderwerpen. Bij operationele taken kan je denken aan: het opzetten en coördineren van de wervingsplannen per Hieroo vestiging, bezoeken van wervingsevenementen, geven van bedrijfspresentaties, ben je het centrale aanspreekpunt voor Recruitment zaken zowel intern als extern (sollicitanten, wervingsplatforms, etc.), beheren van de talent pool en ben je eigenaar van het selectieproces, waarbij je ook inhoudelijk een rol hebt tijdens het assessment en/of de sollicitatiegesprekken. Ook werk je nauw samen met onze werkstudenten Recruitment en begeleid je hen in hun werkzaamheden.

Bij tactisch/ strategische werkzaamheden richt je je op het verder professionaliseren van onze wervingsbehoefte en het selectieproces. Vaak gaat het hier om verbeter-initiatieven die jij zelf signaleert of naar aanleiding van bruikbare feedback oppakt. Ook sta jij aan de basis van de vele wervingscampagnes die we voeren. Thema’s als diversiteit & inclusie en aantrekkelijk werkgeverschap komen hier ook steeds in terug.

Wie zoeken wij?
Als Graduate Recruiter ben jij de ambassadeur van Hieroo! Jij weet potentiële nieuwe collega’s te enthousiasmeren over Hieroo. Je weet het verhaal kernachtig te vertellen, zowel online als offline, maar meet ook of onze uitingen het juiste effect hebben. Hierin werk je met name samen met de Campus Recruiters en ons Marketing team.

Hieronder een opsomming van eigenschappen die wij graag in jou terugzien om de rol van Graduate Recruiter uit te voeren. We weten dat je echt niet alle gevraagde competenties zal afvinken, maar de mindset om te leren en jezelf verder te ontwikkelen is wel een “vereiste”. Daarmee hebben wij alle vertrouwen dat je deze rol goed kan invullen.

 • Je bent een verbinder, bent communicatief sterk, enthousiast en positief ingesteld;
 • Je houdt van regelen, organiseren en coördineren, bent ondernemend, creatief en oplossingsgericht;
 • Je kan goed zelfstandig werken, Recruitment is jouw verantwoordelijkheid, dus je pakt de vrijheid en mogelijkheden om lekker aan de slag te gaan en te blijven;
 • Bij voorkeur heb je 1 – 3 jaar werkervaring, waarbij aantoonbare ervaring met het werven van Bachelor/ Master studenten, oftewel starters (voor een Traineeship) een pre is;
 • Ervaring met een Applicant Tracking Systeem (ATS – wij werken met Recruitee) en LinkedIn Talent Solutions is een pre;
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar. Jouw standplaats om te werken zal bij het voor jou dichtstbijzijnde Hieroo kantoor zijn en kan dus overal in Nederland zijn. Dat je ook de andere vestigingen kan bezoeken is een mooie bijkomstigheid en lekker voor de afwisseling 😊
 • Salarisindicatie (op basis van 40 uur/week) is €3000 – €3400 per maand. Daarbij krijg je de enige, echte Hieroo fiets, Bring Your Own Device-vergoeding, telefoonabonnement, laptop, reiskosten vergoeding, collectieve pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Gebaseerd op jouw werkervaring doen we jou een mooi aanbod!

Wat bieden wij jou?  

 • Pionieren: in deze nieuwe rol krijg jij de vrijheid om mee te bouwen aan onze groeiende (recruitment) organisatie. Er is veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Wij leren door te proberen.
 • Focus op ontwikkeling: je werkt in een omgeving waar professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je leert alles over jezelf en over het recruitment vak binnen de consultancy.
 • Betrokken en ondernemende collega’s: we bieden een inspirerende werkomgeving met bevlogen en betrokken collega’s. We helpen elkaar en voeren graag het echte gesprek. Wij gaan met plezier naar ons werk en treffen elkaar ook buiten het werk bij informele activiteiten.

Interesse?  
Ben jij na het lezen enthousiast over deze functie, dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Met onderstaande button kom je terecht op het sollicitatieformulier.

Wil je eerst nog even kennis maken of heb je nog vragen, neem dan contact op met Dorien Verhulst (Recruiter) via dorien.verhulst@hieroo.nl.

HIEROO in een paar zinnen: Door lokaal te werken met de talenten van de nieuwe generatie, krijgen we met elkaar de wereld gedraaid en leveren wij, na een prachtig opleidingstraject, consultants af die blijvende impact op de stad maken. Talent en kennis blijven behouden, iets waar wij trots op zijn en iedere dag drijft het beste uit onszelf te halen. Met een grote glimlach.

Graduate Recruiter Hieroo
Aanmelden tot en met

Werkstudent Recruitment

HRM / Recruitment

Hieroo - Amsterdam

Zoek jij een mooie, inhoudelijke (bij)baan als Werkstudent? Dan heb je die bij deze gevonden! Hieroo is op zoek naar een Werkstudent Recruitment.

Werkstudent Recruitment