International Sales

Marketing / Product Management
HBO & WO
Frames
Location: Zoeterwoude
Voeg toe als favoriet

Interesse?

Contactinformatie

Ben je op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een internationaal georiënteerd bedrijf, waarbij techniek en teamspirit centraal staan, dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Spreekt ons bedrijf je aan, surf dan voor meer informatie naar www.frames-group.com of www.werkenbijframes.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze vestiging te Alphen aan den Rijn via telefoonnummer: 0172-464200, vraag naar de afdeling personeelszaken.

Om direct te reageren mail je motivatie plus CV naar jobs@frames-group.com.

Het traineeship

Als International Sales Trainee zal je in de eerste 2 jaar worden getraind “on the job” voor een van onze Nederlandse kantoren. Na deze eerste periode waarin je relevante kennis hebt op gedaan over onze custom-built systemen, zal je carrière zich voortzetten in een van onze buitenlandkantoren voor een periode van minstens 4 jaar.

Samenvatting

Binnen de multidisciplinaire projectgroepen wordt een zelfstandige inbreng verwacht, waarbij samenwerking en projectvoortgang belangrijke drijfveren zijn. Verder zijn een flexibele instelling, brede interesse, collegialiteit en bereidheid tot reizen een must. Bij het inkoopproces en tijdens de bouw en de plaatsing van de apparaten blijft het engineering team betrokken bij het project om technisch te adviseren.

Functieomschrijving

Je betrekt een sales positie en werkt met een jong en gemotiveerd team om te helpen met het uitbreiden van onze internationale werkzaamheden.

De verantwoordelijkheden zullen het voorbereiden van voorstellen en pre-engineering van verschillende systemen zijn. Bovendien onderhoud je contact met onze klanten en leveranciers en geeft hen technisch advies wanneer nodig.

Functie-eisen

  •     Voor deze functie is een HBO of WO werktuigbouwkunde en minstens 2 jaar werkervaring gewenst.
  •     Commerciële ervaring of een aanvullende commerciële opleiding is een plus.
  •     Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Bedrijfsprofiel

Frames realiseert voor haar klanten op basis van een set klantspecificaties gespecialiseerde olie- en gas behandelingssystemen; zoals de separatie van gas/vloeistof en vloeistof/vloeistof, gas droging, biogasinstallaties en branderinstallaties, vanaf het ontwerp tot en met de installatie en/of inbedrijfstelling.

Onze klantenlijst omvat nagenoeg alle grote olie- en gasbedrijven in de wereldmarkt. Daarnaast maakt ook een aantal aansprekende ingenieursbureaus gebruik van onze expertise, producten en diensten. Naast veiligheid, gezondheid, kwaliteit en technologische kennis hechten wij veel belang aan een goede werksfeer; onze bedrijfscultuur is informeel. Van ons personeel verwachten wij een pragmatische aanpak en een hoge mate van zelfwerkzaamheid, passend bij het hoge gemiddelde opleidingsniveau binnen de organisatie.

Wij stellen hoge eisen aan onze mensen, maar wij stellen daar uitdagende en verantwoordelijke functies tegenover, waarin je kwaliteiten tot hun recht kunnen komen en waar je, je verder kunt ontwikkelen. De beloning is uiteraard navenant.