Overslaan en naar de inhoud gaan

Life Sciences Academy

Bedrijf:
Richting(en): Overige, Engineering / Techniek |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

De Life Sciences Academy leert je in twee jaar lang alles dat je nodig hebt om je carrière een kickstart te geven en te excelleren als veelzijdig life sciences-professional.

Daarom is dit een topbaan:

 1. Als Scientist ben je betrokken bij de ontwikkeling, kwalificatie, validatie en overdracht van vaccins.
 2. Je werkt nauw samen met andere wetenschappers, assistent-wetenschappers en collega’s uit de preklinische, klinische en vaccinproces- en analytische ontwikkeling.
 3. Tijdens de academie heb je enorm veel te leren on-the-job. Indien nodig krijg je de juiste vakgerichte opleiding.
 4. Naast deze professionele ontwikkeling zorgt Formorrow voor intensieve loopbaanbegeleiding en trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.
 5. Afhankelijk van interesse, ambitie en beschikbare mogelijkheden, kun je aan het einde van de Life Sciences Academy je wetenschappelijke carrière voortzetten bij de opdrachtgever.

Meld je aan als Scientist

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

Stel je voor

De Formorrow Academy geeft je carrière direct een boost en realiseert je meest ultieme doelstellingen. Met intensieve begeleiding versterk je jouw wetenschappelijke talent en tegelijkertijd jouw industriële capaciteiten. Ons uitgebreide programma richt zich op het ontwikkelen van wetenschappelijke én professionele vaardigheden om snel te groeien binnen de wetenschap.

Een carrière vol groeipotentieel

De eerste twee jaar werk je via Formorrow en ga je aan de slag als Scientist bij één van onze partners. In deze rol ben je betrokken bij projecten en verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe methoden van klassieke vaccins en vaccins op basis van het adenovirus. Het oplossen van problemen en het plannen, uitvoeren en rapporteren van analyses vormen de kern van je verantwoordelijkheden.

Jouw profiel

 • Probleemoplossend
 • Flexibel
 • Onderzoekend
 • Analytisch
 • Zelfstandig
 • Communicatief

Herkenbaar?

 • PhD in Biomedische Wetenschappen, Farmacie, Moleculaire Biologie, Immunologie of vergelijkbaar
 • Zowel junior als medior wetenschappers worden uitgenodigd te solliciteren
 • Gevoel voor de commerciële- en bedrijfskundige aspecten van het vakgebied
 • Sterke communicatieve, onderzoeks- en interpersoonlijke vaardigheden
 • Passie en ambitie voor de wetenschap
 • Vloeiend in Nederlands en/of Engels

Je carrière via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Vooraanmelden

Other possibilities

Aanmelden tot en met

Data Steward | Bunnik

IT / ICT

- Bunnik

Jij zorgt ervoor dat data op een effectieve en efficiënte wijze gebruikt gaat worden.

Klanten helpen hun dromen te verwezenlijken door ze verantwoord geld te lenen, dat is waar deze organisatie voor staat. Zij onderscheiden zich in de markt door de verantwoorde manier van werken, sinds de oprichting van het bedrijf 30 jaar geleden. Er is binnen de organisatie veel aandacht voor de zorgplicht richting haar klanten. Het is niet voor niets dat deze organisatie is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse leningverstrekkers aan particulieren. Hoewel ze sterk zijn gegroeid, is de sfeer op de werkvloer nog steeds kenmerkend: werkplezier staat voorop en iedereen kent elkaar. Als data steward sluit jij aan bij het 'Data op Orde' team en zorg jij ervoor dat data op een goede manier gebruikt gaat worden.

Data Steward | Bunnik
Aanmelden tot en met

Software Developer

IT / ICT

- Apeldoorn

Wil jij met je werk graag een maatschappelijke bijdrage leveren? Deze organisatie richt zich op de markt van de Geestelijke Gezondheidszorg. Zo bieden zij IT-oplossingen voor een efficiënter zorgproces. De organisatie telt 65 collega’s, waarvan er 35 werken in het development team. Als Software Developer is de impact die jouw werk heeft groot. Als marktleider in het veld maken ruim 30.000 psychologen gebruik van de functionaliteiten die jij hebt ontwikkeld.

Software Developer
Aanmelden tot en met

Ontwikkelaar Security

IT / ICT

- Amsterdam

Deze bank heeft als doel om de bank van de toekomst te worden. Hierbij wordt de klant centraal gesteld en wordt er gefocust op innovaties. Binnen het organisatieonderdeel CISO (Corporate Information Security Office), wat verantwoordelijk is voor de digitale beveiliging, geldt dit bij uitstek. Als Ontwikkelaar Security Solutions werk je aan oplossingen waarmee het Security Operations Center zijn werk kan doen. Je leert dus precies wat er nodig is om de gehele organisatie ‘Secure’ te houden. Dit doe je binnen de afdeling ISS, wat staat voor Infrastructure Security Services. Je bent voornamelijk bezig met Security oplossingen die te maken hebben met IT infrastructuur. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als Network Security, SIEM-systemen, Security Use Cases, Data Leakage Prevention en Threat Intelligence. Wanneer de digitale veiligheid toch in gevaar komt, weet jij welke maatregelen er genomen moeten worden.

Ontwikkelaar Security