Trainee Projectbeheersing (junior)

PR / Communicatie, Consulting, Banking / Finance
HBO & WO
Finext
Location: Voorburg
Voeg toe als favoriet

Jouw rol als Trainee Projectbeheersing

Het Projectbeheersing Traineeship is een unieke kans om jezelf te ontplooien in een bedrijf waarbij de medewerkers het voor het zeggen hebben. Het Traineeship is een tweejarig werk- en opleidingsprogramma waarbij je ervaring zal opdoen bij verschillende toonaangevende bedrijven. Enkele klanten waar wij opdrachten uitvoeren zijn: ABN AMRO, Nederlandse Spoorwegen, ProRail en FloraHolland.

Naast praktijkervaring staat het Traineeship in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Je volgt verschillende opleidingen en één van onze consultants staat je gedurende het gehele Traineeship bij als coach.

 

Wat heeft Finext te bieden?

Finext is een netwerkorganisatie bestaande uit diverse expertisegebieden waarbij de kernwaarden vertrouwen, verbinden en verrassen het startpunt zijn om vakmanschap en ondernemerschap de ruimte te geven. Als trainee word je direct opgenomen in een hecht team van consultants en bepaal je samen de koers voor de komende periode.

Gedurende het Traineeship ga je aan de slag als consultant, waarbij in de opdrachten zo veel mogelijk diversiteit gezocht wordt om het werkveld van projectbeheersing goed te leren kennen. Je zal deel uitmaken van een projectorganisatie bij een van onze klanten. Hierbij kun je denken aan een opdracht waarbij jij in de rol van PMO-consultant, Portfoliomanager of projectcontroller stapt.

Als trainee staat jouw ontwikkeling centraal; opleidingen en trainingen worden binnen het traineeprogramma aangeboden maar je neemt zélf de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Samen met je coach bepaal jij dus je leercurve! Naast je werk als consultant binnen het traineeprogramma biedt Finext je de mogelijkheid om intern één of meerdere rollen op te pakken. Door ons unieke organisatiemodel waarin stafafdelingen ontbreken en ondernemerschap gestimuleerd wordt zijn veel rollen denkbaar waarin kennis en ervaring opgedaan kan worden in ieder bedrijfsfacet.

Wat neem jij mee?

  • Een afgeronde Bedrijfseconomische of financiële HBO/WO opleiding
  • Je bent ondernemend, proactief en communicatief sterk
  • Je bent een echte netwerker
  • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring

Andere mogelijkheden

Performance management consultant (medior/senior)

Finext
HBO & WO
Banking / Finance, Engineering / Techniek

Business Controller (medior)

Finext
HBO & WO
Banking / Finance

Processenpoetser / Datatovenaar

Finext
HBO & WO
IT / ICT, Marketing / Product Management