Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Business & Digital Management

Bedrijf: EVG Start
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van EVG Start

Op dit moment nemen we even geen Trainees aan, maar de eerste 3 weken van september organiseren we wel de allereerste Digital Talent Academy! Tijdens deze 3 weken dragen we graag al onze kennis en ervaring op het gebied van beginnen met werken als Digitaal Talent met jou. Zo ontwikkel jij je in drie weken tot de digitale starter waar veel werkgevers om staan te springen en creëer je een ijzersterke basis voor jouw toekomst.
 
 
 

Jouw Profiel

Ben jij net afgestudeerd en kun je niet wachten om je eerste grote stap richting het bedrijfsleven te zetten? Ben jij ambitieus en een tikkeltje eigenwijs, beschik je over een flinke dosis gezond verstand en heb je affiniteit met ICT, maar ben je geen techneut? Bij EVG Start kun jij direct aan de slag als Trainee Business & Digital Management. Als talent met impact ontwikkel jij je bij een van onze topwerkgevers tot IT-professional en bouw jij vanaf het begin mee aan het bedrijfsleven van de toekomst. 

Sta jij stevig genoeg in je schoenen voor de uitdaging? Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière? Herken je jezelf in dit profiel en wil je aan slag als business analist, of misschien als data-analist, procesmanager of projectmanager? Stuur ons je cv en een pakkende motivatie en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Het Traineeship Business & Digital Management duurt in totaal 1,5 tot 2 jaar. Na het Traineeship blijf je bij de opdrachtgever en kom je bij EVG Start in het alumni netwerk: EVG Next. Als trainee ga je na een startprogramma van twee maanden aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau. 

Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Talentscout Marloes van der Weide op werken@evgstart.nl of op 0645164982

Meer informatie: https://evgstart.nl/het-traineeship/ 

Het Filmpje :https://www.youtube.com/watch?v=xnZ52ikQdsY

Ga naar de website van EVG Start