Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Marketing Professional

Richting(en): Online Marketing, Marketing / Product Management / Brand Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga verder naar solliciteren bij Digital Talent Tribe

Digital Marketing Professional

Voor verschillende klanten zijn wij continu op zoek naar Digital Marketeers, van junior tot senior en voor zeer uiteenlopende opdrachten. Onze klanten zijn met name de grote multinationals, banken, overheid en non-profit organisaties. 
Mocht je binnenkort beschikbaar zijn of simpelweg interesse hebben om je CV alvast achter te laten, dan zien wij je aanmelding graag tegemoet via onderstaande button. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen.

Over Digital Talent Tribe

Digital Talent Tribe ontwikkelt Digital Marketing Traineeships op maat voor multinationals, banken, overheid en non-profit organisaties. Digital Talent Tribe is een zusterorganisatie van Moongro en ontstaan doordat verschillende klanten ons afgelopen jaar hebben gevraagd om met hen mee te denken bij de ontwikkeling van een Traineeship voor Data Analisten op het hoogste niveau. De Traineeships ontwikkelen wij volledig afgestemd op specifieke bedrijfscultuur van de opdrachtgever, hun interne systemen, de producten en diensten die er geleverd worden en de daarbij horende verkoopkanalen.

Daarnaast faciliteert Digital Talent Tribe flexibele inzet van hoogopgeleide Digital Marketeers, parttime en fulltime.

Ga verder naar solliciteren bij Digital Talent Tribe