Overslaan en naar de inhoud gaan

Tax & ICT Traineeship | Amsterdam

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): IT / ICT, Fiscaal |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

Met jouw team uit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Maastricht, Utrecht, Groningen, Zwolle of Leeuwarden en jouw multidisciplinaire en innovatieve kijk op Tax, Legal en Technology vraagstukken het beste advies bieden aan de klant. Bij Deloitte.     

What impact will you make?

Het Tax & Legal TOP Traineeship geeft jou de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past. Binnen 2 jaar ga je bij 3 verschillende teams aan de slag, steeds voor een periode van 8 maanden. Daarbij begin je samen met de andere TOPpers aan een persoonlijk ontwikkeltraject met Peak4 om jouw drijfveren te ontdekken, te leren hoe je optimaal presteert in teams en hoe je impact kan maken!

Met jouw interesse in subsidies en fiscale stimuleringsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld de WBSO, wil jij leren om de klant optimaal te bedienen. Je komt te werken binnen het Gi3 (Grants and Incentives) team van Deloitte, waarbij je een sterke focus hebt op klanten in de Digital/Cyber sector. Jouw klanten variëren van multinationals tot SME’s en houden zich bezig met digitale innovaties/het ontwikkelen van innovatieve software. Met behulp van jouw advies help je klanten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de WBSO en andere nationale/Europese subsidieregelingen.

How do you do this?

Je wordt omringd door een team dat bestaat uit zowel jonge als ervaren professionals. Je leert on the job en je krijgt ook veel ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. De werkzaamheden brengen met zich mee dat je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je doet een brede ervaring op en krijgt de mogelijkheid om verder te groeien.

Wil jij graag werken in een enthousiast, gemotiveerd en betrokken team en toonaangevende klanten op het gebied van Digital/Cyber technologie adviseren? Kom dan eens met ons koffie drinken!

Tijdens jouw werkdag kun je de volgende activiteiten tegenkomen:

 • het adviseren van klanten ten aanzien van fiscale stimuleringsmaatregelen (zoals de WBSO en innovatiebox) en subsidies (zoals de MIT, EFRO regelingen, Eurostars, Horizon Europe, Digital Europe Program, etc.);
 • het voorbereiden en opstellen van WBSO-aanvragen door middel van interviews met stakeholders en technici/ontwikkelaars bij de klant;
 • het onderhouden en waar mogelijk verder uitbouwen van klantcontacten;
 • het identificeren van specifieke subsidiemogelijkheden die matchen met de activiteiten van de klant;
 • het inventariseren en controleren van ontwikkelingen op subsidiegebied;
 • nauwe samenwerking met collega’s uit het team, tevens van andere disciplines en collega’s van binnenlandse- en buitenlandse kantoren.
 • assisteren in de voorbereiding van (vaktechnisch) uitdagende adviseringen en het doorgronden en implementeren van fiscale/subsidievraagstukken en het opstellen van adviezen en presentaties voor klanten;
 • assisteren van collega's in (virtueel) overleg met klanten;
 • ondersteunen van de dagelijkse praktijk van dit team, onder andere op het gebied van business development, targeting en projectmanagement.

  What’s in it for you?

  • Je deelt bij ons mee in de winst. Boven op een vast salaris.
  • Altijd blijven groeien met ons development program.
  • Vergoeding om je thuiswerplek op een ergonimisch verantwoorde manier in te richten en een internetvergoeding.
  • Partime (32 uur) of fulltime (40 uur) werken.

  Be the true you

  Natuurlijk communiceer je effectief complexe ideeën en analyses en wil je elke dag nieuwe dingen ontdekken en leren. Bovenal durf jij jezelf te zijn. De ware jij. Met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Verder heb je voor het Tax & Legal TOP Traineeship:

  • een afgeronde wo-opleiding;
  • je bent zowel klant- als resultaatgericht;
  • je bent nauwkeurig, kritisch, sociaal, verantwoordelijk en betrouwbaar;
  • je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

   (W)here

   Jouw expertise deel je met zo'n 30 andere collega's in het Global Investment and Innovation Incentives-team dat onderdeel is van Deloitte Tax & Legal. Ons team richt zich op fiscale, juridische en organisatorische ondersteuning ten behoeve van de R&D activiteiten van onze cliënten. Het team houdt zich bezig met zaken als financieren, patenten, waarderen van technische kennis of R&D organisatie.

   Dit team loopt voorop als het gaat om multidisciplinaire samenwerking, innovatie- en duurzaamheidsprojecten en enthousiasme.

   Bij Deloitte werken we hybride. We combineren werken vanuit huis, bij de klant en op kantoor zo optimaal mogelijk.

   Ga naar de website van Deloitte

   Other possibilities

   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Manager Big Data Analytics

   Engineering / Techniek, IT / ICT, Management

   Deloitte - Amsterdam

   Onze klanten hebben te maken met de

   Big Data

   revolutie: een exponentiële groei van data vanuit transacties, CRM, sensors en social media. Daarnaast zijn er steeds meer gestructureerde en ongestructureerde bronnen waar mogelijk interessante inzichten uit te halen zijn.

   Deloitte Analytics

   is volgens Gartner wereldwijd één van de meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van Big Data Analytics. 

   Je adviseert organisaties over het

   ontwerp en inrichting

   van hun toekomstige

   data architectuur

   om voorbereid te zijn op het opslaan en analyseren van Big Data en hier maximale waarde uit te kunnen halen. Afhankelijk van de klantvraag kan dit

   real time rapportages en dashboards

   en/of het combineren van

   verschillende interne en externe bronnen

   betekenen. Hierbij ben je zowel bezig met de techniek als het aansturen van teams. Je werkt samen met experts van Deloitte uit andere vakgroepen, zodat we in

   multidisciplinair verband

   tot het beste advies voor onze klanten komen. Zo werk je in projecten op het gebied van Customer Analytics, Finance, Supply Chain en/of Workforce Analytics in verschillende sectoren en industrieën.

   Bij Deloitte Consulting, de grootste Consulting praktijk ter wereld, adviseer je topbedrijven op het gebied van groei, innovatie en strategie. Je ziet oneindig veel kansen voor je klanten. Als bedrijfskundig of IT-talent bedenk je 'out of the box' de beste oplossingen, met heldere projectdoelstellingen en –planningen

   Manager Big Data Analytics
   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Scriptiestage Digital Transformation

   Engineering / Techniek, IT / ICT

   Deloitte - Amsterdam

   Onderzoek innovatieve ontwikkelingen op het snijvlak van Business en IT, en krijg toegang tot een netwerk van internationaal gerenommeerde bedrijven. Bij Deloitte.

   Scriptiestage Digital Transformation
   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Junior Full Stack Developer ( Tax & Legal)

   Fiscaal, IT / ICT, Juridisch

   Deloitte - Amsterdam

   Heb jij de vaardigheden om ons ruimteschip moonlit.ai te bouwen en te onderhouden? Als team ontwikkelen we een juridisch onderzoekstool op basis van rocket science technologie. Vandaar dat de term 'legal astronaut' meer van toepassing is dan 'developer'. De belangrijkste componenten van onze boardcomputer zijn ASP.Net Core, Vue.js, ElasticSearch, een boost van AI, gehost op Microsoft Azure en geïmplementeerd via volledig geautomatiseerde CI/CD-pipelines.

   Junior Full Stack Developer ( Tax & Legal)