Overslaan en naar de inhoud gaan

Project Analist Traineeship

Bedrijf: Count & Cooper
Richting(en): Engineering / Techniek, Management, Banking / Finance, Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga verder naar solliciteren bij Count & Cooper

Wij zoeken talent dat verder wil gaan dan een adviesmodel. Een tender houdt bij ons in dat we ook daadwerkelijk participeren in de aanbesteding. Groen licht betekent project delivery. Dat betekent dat wat we zeggen te kunnen, ook doen. 

Bij Count & Cooper werken we aan een nieuw model voor project delivery. We onderscheiden ons van ingenieursbureaus, project managers en consultancybureaus omdat wij zelf meedoen aan een tender of risicodragende partner zijn in een infrastructureel of bouwproject. 

Wij geloven dat slim management waarde toevoegt. Daar geloven we zo sterk in dat we participeren vanaf de opzet van een aanbesteding - en soms zelfs de kar trekken door een inschrijving te initiëren. Als risicodragende partij staan we middenin onze projecten en daarmee zijn we één van de eerste van Nederland. 

Project delivery kost durf, professionaliteit en een beetje flair. Je hebt waarschijnlijk het ene heel veel, het andere voldoende, maar moet nog wel werken aan één van de de drie. 

Count & Cooper is bereid te investeren in talent. We willen dat je je gaat ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Want alleen wie gelooft in zichzelf en wat hij zegt, kan het ook werkelijk uitvoeren. 

Make it count, tel mee vanaf dag één.

We werken aan grote en complexe aanbestedingen en uitvoeringsprojecten, want daar zit voor ons de meeste uitdaging, innovatie en mogelijkheid tot slimme integratie. Als starter bij Count & Cooper krijg je vanaf de eerste dag je eigen verantwoordelijkheden binnen het team. 

Dit begint met kleine opdrachten zoals commentaar analyseren op een planning of het uitwerken van een omgevingsanalyse. Na een paar weken al organiseer je zelf planningssessies, werk je het verkeersplan uit of bedenk je bijvoorbeeld de omgevingsaanpak voor een project. 

Na twee maanden draag je volledige verantwoordelijkheid voor jouw onderdelen en ben je binnen het project hét aanspreekpunt voor jouw scope. De verantwoordelijkheden blijven groeien, zodat je kunt blijven ontwikkelen.

Volg de Count & Cooper Academy

Als consulting trainee kom je meteen in een team terecht bij de klant en werk je mee aan bijvoorbeeld de winnende tenderstrategie, het challengen van inhoudelijke experts op EMVI-criteria of het beheersen van de planning of het proces bij uitvoerende projecten zoals de Entree van Amsterdam Centraal. Daarnaast ben je continue bezig om zelf én als team efficiënter te werken en zo een bijdrage te leveren aan het verminderen van faalkosten. Door onze teamaanpak creëren we een ideale omgeving om snel te leren en verantwoordelijkheid te krijgen, bovendien word je continu uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

Tijdens ons traineeship ontwikkel je meerdere vlakken van projectbeheersing als planning, risicomanagement, contractmanagement en/of kwaliteitsmanagement. Dit doe je zowel ‘on the job’ met je andere Count & Cooper collega’s als tijdens intensieve trainingsdagen, die aandacht geven aan zowel inhoudelijke kennis als persoonlijke vaardigheden.

In zes jaar kun je je ontwikkelen tot Projectleider. 

Word jezelf

Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te gelden. Daarom verkennen we je persoonlijkheid en hoe je daarin jezelf meer kunt ontwikkelen en anderen de ruimte geeft hetzelfde te doen. Zodat het team, echt een team wordt. Want je zet geen verdediger in de spits of andersom. Liever maak je een ideale opstelling en zorgen we dat er coaching is vanaf de zijlijn. Want daar is het overzicht en de rust. Zo zit je middenin een dynamisch team met de hectiek en adrenaline van een groot project, en vind je toch ruimte voor reflectie en verbetering. 

Wij zoeken starters met maximaal twee jaar werkervaring met een afgeronde technische WO-opleiding in de richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Waterbouw of Construction Management & Engineering. Studenten met een ander WO-profiel zijn ook welkom om te solliciteren wanneer zij affiniteit hebben met bouw, project delivery en aanbesteding. We verwachten enerzijds analytisch vermogen, ondernemerschap en stressbestendigheid om jezelf te ontwikkelen. Anderzijds zijn we opzoek naar een teamplayer met een gezonde dosis humor en sociale vaardigheden.

We zoeken daarbij specifiek naar talenten die de ambitie hebben om de beste te worden en die zich snel kunnen ontwikkelen. Talenten die zelfbewust zijn, begrijpen wat hun taak is en hoe ze dat kunnen aanvliegen, of graag leren hoe ze dat aan kunnen vliegen. En mensen met een verbazingwekkend talent voor redeneren en dat verder willen ontwikkelen, en daarbij feedback een geschenk vinden om hun eigen professionele stijl te ontwikkelen.

Werken aan groei

Wij participeren alleen in grote en complexe projecten, waarin wij zelf de lead nemen. Dat betekent veel verantwoordelijkheid, die wij verdelen over verschillende sleutelposities voor teamleden. Om dat te bewerkstelligen hebben wij een functiehuis opgesteld, waarin je snel groeit binnen het bedrijf wanneer je goed functioneert. 

Wij willen en geloven dat met de juiste begeleiding een Project Analist binnen twee jaar kan uitgroeien tot Consultant, iemand met een focus op de juiste hoofdlijnen en die zich kan ontfermen over details. Iemand die niet zomaar de dingen juist doet, maar de juiste dingen doet. Iemand die goed kan samenwerken, inspireren en een proces kan begeleiden.

Wat krijg je van ons?

/ Count & Cooper Academy / Marktconform salaris en goede bonusregeling / Mobiliteitsvergoeding / 30 vakantiedagen / Uitdaging en verantwoordelijkheid / De leukste collega’s (echt!) in een hecht team / Teamuitjes, sportactiviteiten, vrijdagmiddagborrels en feestjes. Alleen als je daar behoefte aan hebt.

Ga verder naar solliciteren bij Count & Cooper