Overslaan en naar de inhoud gaan

IT Talent Traineeship bij a.s.r.

Richting(en): IT / ICT, Data Analyse |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ConnectorsRecruitment

Wil jij alles leren over Application Development & Data Science, IT Infrastructure & Cloud en IT Security bij de duurzaamste verzekeraar ter wereld? En wil je ontdekken waar jij de meeste impact kunt maken? Met het IT Talent Traineeship bij a.s.r. ontwikk

Dit ga je doen tijdens het IT Talent Traineeship bij a.s.r.

De beste digitale verzekeraar bouwen, innovatie aanjagen door middel van Cloud toepassingen, op het hoogste niveau cyberaanvallen afslaan, big data benutten voor nieuwe verzekeringsconcepten of intelligente robots toepassen: het is allemaal mogelijk met het tweejarig IT Talent Traineeship van a.s.r. Als innovatieve verzekeraar voor wie duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is, moedigen we je aan om echt het verschil te maken.

Tijdens het eerste jaar van het IT Talent Traineeship ontwikkel je een brede blik, waarbij je kennis opdoet van bijvoorbeeld Cloud, IT Technology, Data Science, websites en apps ontwikkelen, en IT Security.

In het tweede jaar ga je je specialiseren in jouw favoriete onderwerp! Verder werk je aan jouw ontwikkeling met IT opleidingen en softskill trainingen. Je krijgt een mentor vanuit het senior management en intensieve 1-op-1 coaching door een Talentadviseur en een praktijkbegeleider. Zo ontwikkel je jezelf in korte tijd tot een allround IT Specialist met het IT Talent Traineeship.

 • je doet in korte tijd veel kennis op van verschillende ICT domeinen, digitalisering en innovatie

 • je volgt een op maat gemaakt ontwikkelprogramma waarin je toegang krijgt tot de laatste en meest relevante trainingen binnen IT

 • je voert elke vier maanden een opdracht uit, die je zelf kan kiezen en waar je jouw stempel op de invulling en uitvoering kan drukken

 • lees meer over het IT Talent Traineeship bij a.s.r.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt (bijna) je master op zak in de richting van IT, zoals (Bedrijfskundige) Informatica, Data Science, Computer Science of Software Engineering

 • Je hebt sterke analytische en communicatieve vaardigheden en je bent flexibel en wendbaar

 • Je hebt realisatiekracht en je kunt met jouw enthousiasme je omgeving meenemen in veranderingen

 • Je hebt een onstilbare honger naar kennis op het gebied van IT, digitalisering en innovatie

 • Je hebt de ambitie om de beste te willen worden en intensief te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Dit krijg je van ons:

Als duurzaamste verzekeraar ter wereld en Beste Werkgever doen we er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt. We hebben een gezellige ontmoetingsplek op ons hoofdkantoor in Utrecht met onder andere een restaurant, supermarkt, fitness en recreatieruimte. Daarbij hoort natuurlijk:

 

 

  • een bruto salaris van € 3.100,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen;
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%;
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen;
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten;
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit;

  Hier ga je werken tijdens het IT Talent Traineeship bij a.s.r.

  Je gaat werken bij verschillende ICT-afdelingen binnen a.s.r., bijvoorbeeld bij de centrale ICT afdeling en bij vastgoed of vermogensbeheer. Jij bepaalt je eigen route. Samen met zo’n 600 IT-collega’s ga je aan de slag om a.s.r. tot de beste digitale verzekeraar te maken. Bij a.s.r. is agile werken in multidisciplinaire teams meer en meer de norm. De lijnen zijn kort en je werkt met professionele collega’s. In de rollen die je gaat vervullen krijg je de ruimte om met je ideeën aan de slag te gaan. Er is een ongedwongen sfeer waar we hard werken, maar ook de tijd nemen voor de nodige luchtige ontspanning.

  Wie zijn wij?

  a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de AEX. Via onze merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

  Solliciteer op het IT Talent Traineeship bij a.s.r.

  Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer'. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum en geboorteplaats opneemt.

  Graag ontvangen we jouw sollicitatie vóór 22 september.

   

  De selectieprocedure bestaat uit een aantal fases:

  1. Allereerst ontvangen wij graag jouw cv en motivatie.

  2. Als we mogelijkheden zien, dan nodigen we je graag uit voor een eerste korte kennismaking.

  3. Beide positief na de kennismaking? Dan nodigen we je uit voor een online assessment.

  4. Is de uitkomst daarvan goed? Dan nodigen we je uit voor maximaal drie gesprekken, digitaal of bij ons op kantoor.

  5. Als het voor beide partijen naar tevredenheid verloopt doen wij jou een aanbod om 1 januari 2023 bij a.s.r. te starten als IT Trainee!

  Is de vacature niet interessant voor jou maar misschien wel voor iemand in je netwerk? Wij vinden het fijn als je de vacature wilt delen. 

  Ga naar de website van ConnectorsRecruitment

  Other possibilities

  Aanmelden tot en met

  Werken bij UWV

  IT / ICT

  ConnectorsRecruitment - Nederland

  Heb jij interesse in werken bij de internet organisatie van UWV?

  UWV staat maatschappelijk aan de top en biedt alle ruimte voor jouw vak- en persoonlijke ontwikkeling.

  Het UWV heeft verschillende vacatures binnen de internet-organisatie in de vakgebieden: consultancy, architectuur, beheer, agile, analyse, ontwerp, content, development, testen en security.

  Werken bij UWV
  Aanmelden tot en met

  Junior business consultant energie bij Easy Consultancy

  Consulting, Management, IT / ICT

  ConnectorsRecruitment - Utrecht

  Wil jij werken met een groep mensen die allemaal de missie hebben om écht impact te maken in de energiesector? Wil je ervaring opdoen met uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers die een belangrijke rol spelen in de energietransitie? En wil je werken aan jóúw professionele ontwikkeling?
  Dan is de functie van junior business consultant echt iets voor jou!

  Junior business consultant energie bij Easy Consultancy
  Aanmelden tot en met

  Legal Tech Consultant at Forcyd (English)

  IT / ICT, Data Analyse, Consulting

  ConnectorsRecruitment - Amsterdam

   

  Are you a real Sherlock Holmes? Do you like getting to the bottom of things? And do you like to work with exciting, high-profile legal cases? Then quickly research whether this vacancy is something for you!

  Legal Tech Consultant at Forcyd (English)