Young Executive Management | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Boer & CroonYoung Executive Management

Aanmeld Deadline Doorlopend
Richting

Consulting

Management

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
(Doorlopend)
Richting:

Consulting

,

Management

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
-
Deadline
Doorlopend

Young Executive Management

Boer & Croon biedt een breed palet aan managementoplossingen, zowel interim als vast, zowel ervaren leiderschap als jong talent. Eén van onze proposities is Young Executive Management.

Door de inzet van Young Executives helpen we organisaties bij het oplossen van de meest uiteenlopende managementknelpunten en organisatievraagstukken. Deze dienstverlening is op een unieke wijze gekoppeld aan een breed Management Development programma. Bij Boer & Croon zijn ca. 40 Young Executives in dienst.

Bij Boer & Croon werken we elke dag aan hoogwaardige dienstverlening. Hóe we dat doen en vooral waarom, dat ligt besloten in onze kernwaarden verbindend, slagvaardig, gedreven en professioneel. Dat zijn de waarden waar wij allemaal in geloven, die ons binden en die zeggen wie we zijn en de basis zijn voor alles wat we doen.

Lees meer

Werken bij Boer & Croon Young Executive Management

Als Young Executive ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van uiteenlopende projecten. Je wordt hierbij ondersteund door een senior manager uit het bedrijfsleven die als jouw coach fungeert en daarnaast door het management van Boer & Croon. Ook kun je terugvallen op kennis en kunde elders binnen de organisatie. Tevens heb je intervisiebijeenkomsten om je op inhoudelijk en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Als Young Executive bij Boer & Croon voer je zelfstandig opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van de opdracht zal de verhouding tussen adviseren, managen en implementeren variëren. Soms neem je een tijdelijke functie over, andere keren word je ingezet om een onderzoek te doen. Elke opdracht is maatwerk, maar we hebben vier werkgebieden gedefinieerd: projectmanagement, procesmanagement, interim-management en advies.

De omgeving is vaak hectisch en als Young Executive moet je je snel inwerken in nieuwe materie om managementknelpunten op te lossen en de organisatie te versterken. Je komt binnen bij de opdrachtgever, je doet onderzoek, maakt een analyse, herkent de problematiek en adviseert de opdrachtgever bij een oplossing. Vervolgens ga je veranderingen doorvoeren. Draagvlak creëren en gevoel voor verhoudingen en de omgeving hebben, is essentieel. Iedere keer moet je jezelf bewijzen.

De opdrachten variëren in lengte – van enkele maanden, tot soms wel een jaar – en worden meestal op fulltime basis uitgevoerd bij de opdrachtgever. Vaak is het een individuele opdracht, soms in een team met een andere Young Executive of in samenwerking met een interim-manager van Boer & Croon.

Lees meer

Profiel vacature

Je komt in aanmerking voor een baan als Young Executive bij Boer & Croon als je een scherp analytisch vermogen hebt en in staat bent je staande te houden in de organisatie van een opdrachtgever. Je hebt je bewezen tijdens bestuurlijke activiteiten en (bij)banen. Er vindt een scherpe selectie plaats voor indiensttreding bij Boer & Croon. De kandidaten ondergaan een selectieprocedure die bestaat uit drie gespreksrondes en een praktijkgericht assessment gericht op probleemoplossend vermogen, interpersoonlijke vaardigheden en managementkwaliteiten. Voorafgaand aan de gesprekken voert de kandidaat een uitgebreide zelfanalyse uit.

Denk je als een consultant en werk je als een manager? Heb je empathie, lef, energie en een gezond zelfvertrouwen? Sta je met beide benen op de grond? Kun je mensen mee krijgen in je acties en ideeën? Heb je een gezonde dosis flair en humor? Wil je je nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij jou die kans!

Wij zoeken kandidaten die voldoen aan het volgende profiel:

  • Een academicus, bij voorkeur in een bedrijfskundige of aanverwante richting
  • Scherp analytisch en structurerend vermogen
  • Het behalen van resultaten met tact en respect voor mensen
  • Daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van doelstellingen
  • Multidisciplinaire instelling en aantoonbaar organisatiebrede interesse
  • Klantgericht
  • Naast studie actief geweest in stages, besturen en/of verenigingen
  • Na de studie tot maximaal twee jaar werkervaring opgedaan.
  • In bezit van rijbewijs B
Lees meer

Werken bij Boer & Croon

Branche
Banking/Finance
Consultancy
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam