Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Data

Bedrijf: ANWB
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Den Haag
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ANWB

Wil jij aan de slag met innoverende Data en Cloud technologie voor de ANWB? Wil je meewerken aan een nieuw data platform voor de ANWB en uitdagende Data Science vraagstukken? Solliciteer!

Waar je aan werkt

Je bouwt mee aan de ledenorganisatie van de toekomst door nieuwe data producten en diensten voor onze klanten te ontwikkelen. Daar kan je aan bijdragen door data beter en veiliger beschikbaar te maken en nieuwe data diensten te ontwikkelen voor de ANWB. Je krijgt de mogelijkheid om met innoverende data concepten en technologieën te werken. Ook ben je betrokken bij data initiatieven uit de hele organisatie en werkt samen met ervaren teamgenoten waardoor je een brede basis krijgt voor jouw verdere carrière.

Het traineeship Data

Als trainee binnen het data domein kom je met verschillende omgevingen in aanraking. Zo leveren we als ANWB talloze producten en diensten voor mobiliteit en vrijetijdsbesteding voor onderdelen als een verzekeringsmaatschappij, meer dan 80 winkels, een druk bezochte website, een reisorganisatie, de Alarmcentrale en de Wegenwacht. Deze onderdelen genereren veel data die je als Data Scientist kunt gebruiken om de werkzaamheden binnen de ANWB te optimaliseren en te innoveren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe nuttige diensten voor onze leden. Daarnaast bouw je als engineer mee aan het nieuwe data platform waarop we data voor de ANWB laten landen en beschikbaar maken voor analyse en management informatie, maar ook voor de website en mobiele apps. Vanuit dit platform kunnen we data op grote schaal, efficiënter, veiliger en real-time beschikbaar stellen aan de verschillende data toepassingen. Daarnaast kan je hier ook de modellen die je als Data Scientist hebt ontwikkelt op laten landen.

Ga naar de website van ANWB

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Traineeship IT

IT / ICT

ANWB - Den Haag

Heb jij een hart voor IT, wil je leren hoe je een verbinding legt tussen IT’ers en niet-IT’ers en meewerken aan de hulpverlening van de toekomst? Solliciteer!

Aanmelden tot en met

Stage Projectmanagement Eenzaamheid Onder Ouderen

IT / ICT

ANWB - Den Haag

Op dit moment heeft de ANWB niet één plek waar eenzaamheid informatie te vinden is of waar een plek waar iemand in contact kan komen met instanties die dit professioneel kunnen begeleiden.

Tijdens jouw stage ga jij het speelveld van vraag en aanbod in kaart brengen. Deze gegevens zullen input bieden voor een slimme applicatie. Hoe dit vormgegeven gaat worden zal samen met jouw creatieve ideeën uitgewerkt worden.

Aanmelden tot en met

(Junior) Verzekeringsadviseur

Consulting, Actuariaat / Risk

ANWB - Hoogeveen

Als Medewerker Service & Advies ben je ons visitekaartje. Tijdens je werk luister je naar onze klanten en adviseer je welke verzekeringen en dekkingen het beste bij hun situatie passen. Ook ben je in staat om klanten te wijzen op onze andere verzekeringen. Verder verricht je vervolghandelingen op bestaande polis dossiers en voer je administratieve werkzaamheden uit.