International IT Traineeship - Junior Business & IT consultant

IT / ICT
HBO & WO
Accenture
Per 01 januari 2014
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet

Tijdens het International IT Traineeship doe je de benodigde kennis in theorie en in de internationale praktijk op om bij terugkomst direct te kunnen starten op andere uitdagende IT projecten bij toonaangevende bedrijven in Nederland. Na de zes maanden in het buitenland adviseer je vanuit Nederland grote organisaties op het snijvlak van business en IT, bedenk je geavanceerde oplossingen en voer je deze ook daadwerkelijk uit. Je bent werkzaam in multidisciplinaire teams voor toonaangevende klanten in uiteenlopende industrieën. Samen met de klant analyseer je bedrijfsprocessen en ontwerp, test en implementeer je geavanceerde IT oplossingen.

 

Omschrijving

Omschrijving van het International IT Traineeship

Je start op 1 januari met een training van zes weken in Nederland, daarna ga je met een groep ambitieuze starters gedurende een half jaar naar een van onze offshore locaties in, bijvoorbeeld, India. Hier werk je in de praktijk mee op uitdagende IT projecten voor onze Nederlandse  klanten en krijg je intensieve training on-the-job. Ter plekke bouw je naast inhoudelijk projectmanagement en IT kennis ook strategische en tactische kennis op. Zo ontwikkel je jezelf razendsnel tot een volwaardige IT consultant, op het gebied van SAP.

Inleiding

Schema: Full-time

Heb jij onlangs een masteropleiding afgerond en affiniteit met IT? En wil jij je consulting carriere een snelle start geven in het buitenland? Solliciteer dan bij ons internationale IT Traineeship SAP.

 

Andere mogelijkheden

International IT Traineeship - Junior Business & IT consultant

Accenture
HBO & WO
IT / ICT

Software Development Traineeship

Accenture
HBO & WO
IT / ICT, Engineering / Techniek
Aanmelden voor

International IT Traineeship

Accenture
HBO & WO
IT / ICT