International IT Traineeship - Junior Business & IT consultant | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

AccentureInternational IT Traineeship - Junior Business & IT consultant

Aanmeld Deadline 05-12-2013
Startdatum 01-01-2014 t/m 14-04-2014
Richting

IT

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
05-12-2013 (Over Verstreken)
Richting:

IT

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
01-01-2014 t/m 14-04-2014
05-12-2013
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Traineeships van Accenture

Tijdens het International IT Traineeship doe je de benodigde kennis in theorie en in de internationale praktijk op om bij terugkomst direct te kunnen starten op andere uitdagende IT projecten bij toonaangevende bedrijven in Nederland. Na de zes maanden in het buitenland adviseer je vanuit Nederland grote organisaties op het snijvlak van business en IT, bedenk je geavanceerde oplossingen en voer je deze ook daadwerkelijk uit. Je bent werkzaam in multidisciplinaire teams voor toonaangevende klanten in uiteenlopende industrieën. Samen met de klant analyseer je bedrijfsprocessen en ontwerp, test en implementeer je geavanceerde IT oplossingen.

 

Lees meer

Omschrijving

Omschrijving van het International IT Traineeship

Je start op 1 januari met een training van zes weken in Nederland, daarna ga je met een groep ambitieuze starters gedurende een half jaar naar een van onze offshore locaties in, bijvoorbeeld, India. Hier werk je in de praktijk mee op uitdagende IT projecten voor onze Nederlandse  klanten en krijg je intensieve training on-the-job. Ter plekke bouw je naast inhoudelijk projectmanagement en IT kennis ook strategische en tactische kennis op. Zo ontwikkel je jezelf razendsnel tot een volwaardige IT consultant, op het gebied van SAP.

Lees meer

Inleiding

Schema: Full-time

Heb jij onlangs een masteropleiding afgerond en affiniteit met IT? En wil jij je consulting carriere een snelle start geven in het buitenland? Solliciteer dan bij ons internationale IT Traineeship SAP.

 

Lees meer

Werken bij Accenture

Branche
Consultancy
Aantal landen
120
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
336000
Medewerkers NL
2600