Trainee Business Management

Banking / Finance, Management
WO
ABN AMRO Bank
Per 08 september 2014
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet

Solliciteren of meer weten?

In het algemeen kent ons traineeship 4 startmomenten (10 maart, 9 juni, 8 september en 17 november). Let op: voor deze vacature is de verwachte startdatum:  8 september.

Wanneer je wordt uitgenodigd om de capaciteitentest te maken dan heb je 3 dagen de tijd om deze af te ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrixen.

Wil je meer weten over het traineeship en deze startrichting? Neem dan contact op met jouw Recruiter Anjena Chandoesing via 020-6280154 of werkenbij@nl.abnamro.com.

Wat bieden wij je?


De vrijheid om flexibel te werken. Een intensief en flexibel programma van 15 maanden dat je praktijkervaring biedt. Maar ook trainingen: vakinhoudelijk en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je veel trainees uit andere richtingen en met een andere achtergrond kennen. Alles bij elkaar een mooie afwisseling en waardevolle investering in je netwerk.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan centraal, maar je mag ook een uitstekende begeleiding verwachten van je naaste collega’s. Net als van andere (oud-)trainees, opdrachtbegeleiders en je mentor uit het hoger management van Business Management. In de laatste maanden werk je in ene startfunctie die naadloos op jouw talenten en ambities aansluit.

Wie zijn wij?

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ moeten verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wie ben jij?

Je ziet problemen als een uitdaging en bent oplossingsgericht. Je hebt een helikopterview, ziet snel waar knelpunten zitten en kunt goed samenwerken. Je bent scherp en overtuigend, communiceert makkelijk en wilt blijven investeren in jezelf.

We bieden je veel kansen, maar stellen ook heldere eisen.Denk je dat je bij ons past? Check je profiel.

- een afgeronde Master opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
- affiniteit met de financiële dienstverlening en het uitvoeren van projecten
- goede sociale skills om samen te werken met afdelingen binnen de bank
- een sterke persoonlijkheid die anderen weet te overtuigen
- afdeling overschrijdend willen denken en netwerken leuk vinden
- je wilt leren, groeien en blijven investeren in jezelf
- je hebt naast je studie voldoende nevenactiviteiten en/of buitenlandervaring

Hoe ziet je werk eruit?

Management potentieel met een sterke focus op de Business strategieën? Dan ben je zeker op je plek bij Business Management. Een afdeling om trots op te zijn. Wij zijn verantwoordelijk voor het ondersteunen van het managementteam en de verschillende bedrijfsonderdelen van TOPS. TOPS staat voor Technology, Operations & Property Services. Daarnaast hebben we onze handen vol aan interessante projecten. Denk bijvoorbeeld aan het coördineren van onze internationale netwerken vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam of het faciliteren van de uitrol van het (visie)programma Tops 2020. Je ziet heel veel van de TOPS organisatie, denkt in grote lijnen mee en zet projecten op om changes te begeleiden. Een leuke afdeling; waaruit je breed inzetbaar bent om door te groeien in de rest van de TOPS organisatie.

In de eerste week maak je kennis met je collega-trainees, die overal binnen ABN AMRO aan de slag gaan. Zo bouw je in no time een netwerk op en leer je zowel de bank goed kennen als de mensen die er werken. Daarna begin je met je eerste project van drie maanden binnen Business Management. Je kunt aan veel verschillende opdrachten werken. Zo ondersteun je bijvoorbeeld de projectleider bij het adviseren van nieuwe lean ideeën, zoals het huidige Customer Excellence programma. Of je assisteert de strategie consultant bij het uitvoeren van analyses rondom uiteenlopende onderwerpen, zoals Tops 2020. Maar wat je ook gaat doen, het draait altijd om onze klanten. En om meer gemak, eenvoud en snelheid in onze dienstverlening. Door nauw samen te werken met verschillende afdelingen binnen TOPS, weet je altijd wat er speelt en leer je van elkaar.

Als je het traineeship met succes hebt afgerond stroom je uit binnen een van de domeinen binnen Business Management. Misschien ben jij straks wel werkzaam in een project als expert of project officer. Of misschien heb je management ambities en word je (assistent) projectleider van een leuk, nieuw project. Maar managen is geen must, zo kan je ook specialist of business analist worden. Eén ding is zeker: je zit dicht tegen het senior management aan en zij zien jou als het talent van de toekomst!

Jouw passie: met flair het hoger management adviseren om de TOP(s) omgeving van de bank efficiënt en klantgericht in te richten.

Het verschil voor mensen willen maken, daar begint het mee. Ben jij zo iemand die graag onze Raad van Bestuur ondersteunt met project en procesvoorstellen? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Andere mogelijkheden

Corporate Banking Graduate Programme - Energy, Commodities & Transportation

ABN AMRO Bank
WO
Banking / Finance

Corporate Banking Graduate Programme - Debt Solutions

ABN AMRO Bank
WO
Banking / Finance
Aanmelden voor

Internship Debt Syndicate Global Markets - Amsterdam

ABN AMRO Bank
WO
Banking / Finance