Overslaan en naar de inhoud gaan

Commercial Talent Programme

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): Banking / Finance, Sales |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In het ABN AMRO Commercial Talent Programme ga je aan de slag binnen onze business line Private Banking of Commercial Banking. In 12 of 18 maanden ontdek je wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je inhoudelijke kennis en volgt go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank. In het eerste jaar werk je ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling met andere trainees tijdens het Boost Your Growth programme en ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt.

Startrichtingen

Hoe jouw Commercial Talent Programme er precies uitziet en hoe lang je er mee bezig bent, hangt af van de richting die je kiest. Er zijn verschillende richtingen:

 1. Commercial Banking
  Je start in een van de volgende rollen:
  • Junior Relatiemanager
  • Cashmanagement consultant
  Dit jaar komen er nieuwe vacatures beschikbaar.
 2. Private Banking
  Je start in een van de volgende rollen:
  • Junior Banker
  • Junior Beleggingsadviseur
  • Junior Kredietspecialist
  • Junior Specialist Vermogensplanning

Boost Your Growth

In samenwerking met The School of Life hebben we het persoonlijke ontwikkelingsprogramma ‘Boost Your Growth’ ontwikkeld. Hierbij dagen we jou uit om een beter beeld te krijgen van wie jij bent en hoe jij jouw talent kan inzetten ten goede van de maatschappij én ABN AMRO.

Wat bieden wij?

 • Je leert gegarandeerd over thema’s die niet tijdens je studie zijn behandeld
 • Alledaagse onderwerpen in een nieuw perspectief zien
 • Groepscoaching van The School of Life
 • Bewustwording van jouw talent en hoe je hiermee impact maakt
 • Het bouwen van een bankbreed netwerk
 • Jouw purpose verbinden met die van ABN AMRO
Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stagiaire Controlling

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Wil je ervaring opdoen op een Controlling afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans! Hoe ziet je werk eruit? Als stagaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de financiele performance bij onderdelen van de bank. Je werkt mee aan (het verbeteren van) de maandelijkse klantrapportages, monitoren van budgetten, maken van forecasts en het beoordelen van business cases. Onze interne klanten en de market stellen hoge eisen aan onze rapportages en analyses. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Aanmelden tot en met

Stage Assistent Beleggen ABN AMRO MeesPierson

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Meerdere locaties

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson bij alles wat ze doen: daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Aanmelden tot en met

Stage Grid Value & Proposition Team - Change and Implentation ABN AMRO MeesPierson

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Deze stage geeft je de mogelijkheid te werken in een internationale omgeving en geeft je tevens snel inzicht in de financiële markt. Ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk bij Private Banking. Dit is je kans om ervaring op te doen!