WO afstudeeropdracht voor een werktuigbouw student | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Tata SteelWO afstudeeropdracht voor een werktuigbouw student

Aanmeld Deadline 31-03-2014
Type stage Afstudeerstage
Richting

Techniek

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Ijmuiden
Deadline:
31-03-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Techniek

Niveau:
WO
Locatie:
Ijmuiden
Startdatum:
-
31-03-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Tata Steel

Wat ga je doen?

Op dit moment is er vanuit onze productie eenheden vraag naar Technische bedrijfskunde, werktuigbouw afstudeerders die projecten op kunnen pakken zowel aan de analyse kant als uiteindelijk inplementeren.

We zijn op zoek naar studenten die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en een bijdrage te leveren aan een prestatie van wereldformaat. Je wordt opgenomen in een team met ervaren collega’s die van jou verwachten dat je meewerkt en meedenkt om ons staalbedrijf in de wereldtop te behouden. Belangrijk is dat techniek je passie is en dat je ambitieus genoeg bent om je carrière hier in voort te zetten.

Lees meer

Herken jij jezelf hierin?

Solliciteer je bij ons dan verwachten we dat je concreet aangeeft waar je interesse naar uitgaat. Je leeft je in in ons bedrijf en spreekt je voorkeur voor een specifieke afdeling, competentie of opdracht zo helder mogelijk uit. Aan de hand van jouw verzoek beoordelen wij of er mogelijkheden zijn die aansluiten bij je interesse en opleidingsachtergrond.

Lees meer

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende en leerzame afstudeerstage met een goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke eindopdracht samen, zodat aan de eisen van jouw universiteit wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Tijdens je afstudeerstage kun je regelmatig deelnemen aan evenementen, zoals stagiairrondleidingen en lunchlezingen. Verder bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services en kun je tijdelijk gratis lid worden van onze interne vereniging voor jong hoogopgeleid personeel “De Magneet”.

Lees meer

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze opdracht je aan? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Vul het registratieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet om zowel je CV als je motivatie te uploaden. Vermeld in de motivatie wat je zoekt en voor welke periode dan gaan wij voor je op zoek. Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Campus recruiters Petra Dekker (0251-492448) of Mariëlle Huijg (0251-492613).

Lees meer

Werken bij Tata Steel

Branche
Technology / Industry
Aantal landen
50
Hoofdkantoor Holland
IJmuiden
Medewerkers buitenland
35000
Omzet
11000