Strategie Consultant Internship | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Simon-Kucher & Partners Strategie Consultant Internship

Aanmeld Deadline 05-10-2015
Startdatum Per Direct
Type stage Werkstages
Duur in maanden
3
Richting

Consulting

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
05-10-2015 (Over Verstreken)
Richting:

Consulting

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Duur in maanden:
3
Startdatum:
01-11-2013
05-10-2015
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Simon-Kucher & Partners

Strategie Consultant Internship

Simon-Kucher & Partners is een internationaal strategisch adviesbureau dat topmanagement van vooraanstaande bedrijven adviseert. Sinds de oprichting in 1985 groeit SKP onafgebroken en exponentieel. Met momenteel meer dan 700 consultants in 27 kantoren in 21 landen worden wij wereldwijd beschouwd als leidende adviseur op het gebied van marketing, sales en pricing.

Onze klanten zijn zowel multinationals als middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, industrie en (financiële) dienstverlening. Onze projectteams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici. De vraagstukken waar wij aan werken zijn altijd commercieel van aard en gericht op aantoonbare winstgroei. Adviezen zijn gebaseerd op messcherpe analyses, vernieuwende inzichten en concrete oplossingen die in nauwe samenwerking met klanten ontstaan.

Lees meer

Wat te verwachten van een start bij Simon-Kucher & Partners als stagiair

Als stagiair maak je kennis met het adviesvak en Simon-Kucher & Partners in het bijzonder. Stages vormen de ideale mogelijkheid om de wereld van het strategisch adviesvak in de praktijk mee te maken. Voor een periode van 3-5 maanden werk je onder intensieve begeleiding mee aan projecten. Naast de projecten draag je bij aan de activiteiten om de adviespraktijk in Nederland verder uit te bouwen.

Simon-Kucher & Partners biedt een inspirerende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een steile leercurve en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Naar wie wij op zoek zijn

In een stagiair zoeken wij dezelfde kwaliteiten als in onze consultants: een volwassen persoonlijkheid met superieure analytische vaardigheden en een passie voor commerciële vraagstukken. Daarnaast ben je communicatief sterk, ondernemend en werk je graag in teamverband. Om in aanmerking te komen voor een stage dien je zowel VWO als Bachelor afgerond te hebben met bovengemiddelde studieresultaten.

We zoeken naar stagiairs die per 1 november kunnen starten. Echter nemen we door het gehele jaar heen stagiairs aan, dus ook voor startdatums later in het jaar of begin 2014 kan worden gesolliciteerd.

Lees meer

Uitgedaagd?

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een open sollicitatiebrief voor de stage met curriculum vitae en cijferlijsten (VWO en universiteit) naar: recruitment.amsterdam@simon-kucher.com. Vergeet hierbij niet je beschikbaarheid aan te geven. Een case-interview maakt deel uit van de selectieprocedure.  Meer informatie over de stage kun je vinden op onze website: www.simon-kucher.nl

Lees meer

Werken bij Simon-Kucher & Partners

Branche
Consultancy
Aantal landen
29
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
800
Medewerkers NL
27
Omzet
209000000