Stagiair(e) Communicatie Duurzaamheid | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

NSStagiair(e) Communicatie Duurzaamheid

Aanmeld Deadline 29-10-2014
Richting

Communicatie

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO
Deadline:
29-10-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Communicatie

Niveau:
HBO
Locatie:
Startdatum:
-
29-10-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van NS

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Duurzaam Ondernemen van bedrijfsonderdeel Nedtrain zoeken wij een gemotiveerde stagiair(e) om duurzaamheid op de kaart te zetten. Als stagiair(e) Communicatie denk je mee over (online) communicatieplannen van NedTrain en NS. Je werkt je mee aan de verdere ontwikkeling van het intranet (intern) en de website (extern). Je schrijft teksten voor de website, flyers en nieuwsbrieven. Je bent als communicatie stagiair(e) betrokken bij Duurzame projecten. Je houdt diverse relevante social media bij en probeert deze te verbeteren, waarbij je kunt denken aan Linkedin, Facebook, Twitter en Yammer. Je helpt ook mee met het organiseren van evenementen en campagnes. Kortom een veelzijdige stage waar ook ruimte is voor een afstudeeronderzoek op het gebied van marketing, communicatie & media.

Lees meer

Waar ben je goed in?

Je bent een HBO of WO student(e) met studierichting: marketing, communicatie, eventmanagement of (nieuwe) media. Je bent een zelfstandig, enthousiast, creatief, en oplossingsgericht met aantoonbare affiniteit met duurzaamheid Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift en je bent goed in het schrijven van (web)teksten.
Onze voorkeur gaat uit naar een student(e) die per direct kan starten (eventueel later starten is ook mogelijk).

Lees meer

Hier ga je werken

Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek, maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s . Kom je bij ons stage lopen, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende werkplek. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.

Lees meer

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Lees meer

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘Lees meer & Aanmelden’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Lees meer

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoon 06-19283568.

Lees meer

Werken bij NS

Branche
Banking/Finance
HR
Technology / Industry
Transport / Logistic
Aantal landen
4
Hoofdkantoor Holland
Utrecht
Medewerkers NL
32000