Werkstudent Tax | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Hogan LovellsWerkstudent Tax

Aanmeld Deadline Doorlopend
Duur in maanden
3
Richting

Juridisch

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
(Doorlopend)
Richting:

Juridisch

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Duur in maanden:
3
Startdatum:
-
Deadline
Doorlopend

Werkstudent Tax

De Tax unit houdt zich zowel bezig met advisering en begeleiding van transacties als met algemene fiscale advisering van vaste relaties. Het team begeleidt het nationale en internationale bedrijfsleven en heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van international tax planning, M&A, herstructurering, securisatie, financieringen en derivaten, het opzetten van beleggingsfondsen en werknemersparticipatievormen. Daarbij wordt zowel zelfstandig gewerkt als in multidisciplinair verband, samen met andere business units.

Voor de Tax unit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde werkstudent. De dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het analyseren van diverse fiscaal-juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo's en concept adviezen, het assisteren bij fiscale compliance werkzaamheden, het voorbereiden van presentaties en aanverwante zaken.

Wij zijn op zoek naar een intelligente en gemotiveerde student fiscaal recht, in de laatste fase van zijn/haar studie, die circa twee dagen in de week beschikbaar is gedurende drie maanden.

Lees meer

Werken bij Hogan Lovells

Branche
Law / Fiscal / Notary
Aantal landen
1
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
2500
Medewerkers NL
45