Software Engineer | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

DessoSoftware Engineer

Aanmeld Deadline 17-02-2014
Richting

Techniek

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
Internationaal
Deadline:
17-02-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Techniek

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Internationaal
Startdatum:
-
17-02-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Desso

Software Engineer (Locatie: Dendermonde)

Wij zijn momenteel op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerker die ons zal helpen bij het verder optimaliseren van de verschillende productieprocessen en technieken.

 

Lees meer

Functiebeschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van software op besturingstechnisch gebied voor machines binnen de productie afdelingen, zoals het productieregistratiesysteem (Hydra), de receptuur en verfmachine software, de machinesturing etc. Als SAP Super User onderhoud en bouw je de module PP (vooral segment productie) verder uit. Je lost complexe besturingstechnische problemen en storingen aan de productieprocessen op en brengt structuur aan op software/besturingstechnisch vakgebied d.m.v. het aanpassen en opstellen van documentatie. Je fungeert als first line helpdesk naar alle productie gerelateerde gebruikers m.b.t. SAP en alle productie software. Je onderhoudt nauw contact met de IT dienst die verantwoordelijk is voor de algemene IT inrichting. Je werkt mee aan het initiëren, voorbereiden en uitvoeren van besturingstechnisch gerelateerde nieuwe projecten als oplossing van nieuwe behoeftes bij de gebruikers.

Lees meer

Profiel:

•Je hebt een Bachelor opleiding richting toegepaste informatica & automatisering of een master in de Industriële Ingenieurswetenschappen.
•Je beschikt over kennis van SAP in ondersteuning naar productie, vbscript, vba en Ms Sqlserver.
•Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een industrieel proces en/of industriële automatisatie.
•Klantgericht, productie-minded alsook flexibiliteit karakteriseren jou. Je bent analytisch ingesteld waardoor je de storingen snel kan opsporen en oplossen; thinking out of the box is hierbij voor jou niet vreemd.
•Bovendien ben je een vlotte communicator en beheers je de Engelse taal.

Lees meer

Interesse?

Klik dan op de lees meer & aanmelden button.

Lees meer

Werken bij Desso

Branche
Retail
Hoofdkantoor Holland
Waalwijk