Stage Accuracy - corporate financial advisory | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

AccuracyStage Accuracy - corporate financial advisory

Aanmeld Deadline 01-04-2014
Duur in maanden
3
Richting

Accounting

Finance

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
01-04-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Accounting

,

Finance

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Duur in maanden:
3
Startdatum:
-
01-04-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Accuracy

Beschrijving

Accuracy is een jonge en internationaal snel groeiende organisatie die financiële expertise inzet op het gebied van uiteenlopende financiële vraagstukken. Accuracy is in 2004 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 220 professionals in 7 landen in Europa en in India en Canada. Opdrachtgevers van Accuracy zijn middelgrote tot grote ondernemingen (zowel beursgenoteerd als niet-beursgenoteerd), private equity partijen, banken en advocatenkantoren.

Als stagiair bieden wij je de mogelijkheid om mee te draaien binnen onze 5 ‘lines of business’. Daarnaast bieden wij je ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en is er ruimte voor initiatief en ondernemerschap.

 

Lees meer

Werkzaamheden

Als stagiair bij Accuracy werk je binnen projectteams, met teamleden van verschillende niveaus. Tevens werken wij vaak samen met opdrachtgevers en andere adviseurs als banken, fiscalisten en juristen. De werkzaamheden zijn afwisselend op het gebied van:

- Transaction Support & Advisory: Ondersteuning en advies bij aankoop en verkoop van een onderneming (onder meer due diligence)

- Valuation & Fairness Opinion: Opstellen en analyseren van waarderingen ten behoeve van transacties, herstructureringen, disputen en jaarrekeningen

- Forensics, Litigation & Arbitration: Financiële ondersteuning bij juridische conflicten en claims

- Corporate Recovery Services: Advies en ondersteuning ten behoeve van herstructurering en/of optimalisatie van (onderdelen van) ondernemingen

- Economics & Business Analysis: Marktanalyses, opstellen van forecast modellen t.b.v. een businessplan van een onderneming

Tijdens deze uitdagende stage krijg je de kans om mee te draaien met een team en een deel  van de grondige analyses uit te voeren. Bij het uitvoeren van deze analyses baseer je je onder meer op de informatie zoals beschikbaar gesteld door management van de te onderzoeken onderneming.

Lees meer

Wie zoeken wij?

Accuracy is doorlopend op zoek naar stagiaires op het Nederlandse kantoor voor een periode van minimaal drie maanden. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste, het spreken van andere talen een pre.

Gezien de aard van onze opdrachten is flexibiliteit en het kunnen omgaan met strakke tijdlijnen een vereiste. Naast financiële expertise vereisen onze werkzaamheden niet alleen analytisch vermogen maar ook sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden. Accuracians zijn ondernemend en professioneel.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nederland@accuracy.com. Voor additionele informatie kan je contact opnemen met Surita Reynolds via: 020-206 67 51.

Lees meer

Werken bij Accuracy

Branche
Banking/Finance
Aantal landen
9
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers NL
15