Stage Human Resources | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

AccentureStage Human Resources

Aanmeld Deadline 24-03-2014
Startdatum 01-04-2014
Duur in maanden
6
Richting

Marketing

HR

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
24-03-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Marketing

,

HR

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Duur in maanden:
6
Startdatum:
01-04-2014
24-03-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Accenture

Stage Human Resources

Binnen de HR afdeling van Accenture zijn we op zoek naar een stagiair die ons kan ondersteunen op het gebied HR programma’s zoals Career Counseling Enablement en Career Transitions. Accenture is een dynamische organisatie met veel interne veranderingen en interne bewegingen. Hierin spelen Career Counselors een belangrijke factor. Wij doen er als organisatie dan ook veel aan om de Career Counselors te faciliteren in hun rol. Zowel de tevredenheid van Counselors en Counselees wordt daarbij gemonitord.

 

Definitie van de rol van Career Counselor binnen Accenture is:

As a Career Counselor you play a crucial role in the development of our people and in the translation of our Leadership Statement, Vision and Strategy to your counselees. Our engagement surveys show there is a clear link between effective counseling and the engagement of our people.

Lees meer

Omschrijving

Als HR stagiair zal je je bezighouden met een aantal programma’s die momenteel actueel zijn. Zo zal je actief betrokken worden in de implementatie van het Carrière model Careers @ Accenture en het organisatie Growth Model. Communicatie van deze HR programma’s middels o.a. de Career Connection (interne nieuwsbrief) en het intranet zal onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Hierin leg je de focus op Career Counselor Enablement. Hiervoor zal je een Career Counselor rolomschrijving opstellen, het bestaande Career Counselor trainingsprogramma onderhouden en communicatie hieromtrent uitbreiden en verbeteren. Naast deze vaste programma’s en onderdelen is er ook voldoende ruimte voor eigen invulling en creativiteit die samenvallen met HR programma’s en eventueel het doen van een afstudeeronderzoek binnen dit onderwerp.

Lees meer

Plaats in de organistatie

Je zal binnen de Enterprise afdeling van Accenture vallen en maakt onderdeel uit van het HR team. Je standplaats zal Amsterdam zijn.

Lees meer

Kwalificaties

 • Je zit in het laatste jaar van je studie aan de Universiteit, bij voorkeur een afstudeerrichting op het gebied van Marketing en Communicatie of een andere bedrijfskundige richting met een HR component;
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt zelfstandig werken en je hebt een zelfstartende proactieve instelling;
 • Je hebt ervaring met het gebruik van Powerpoint.
Lees meer

Wat levert het jou op?

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren HR professionals;
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 • Mogelijkheid om af te studeren met een ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture;
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancykantoor.
Lees meer

Overige informatie

 • Duur:                                 6 maanden
 • Aantal uren per week:     32-40
 • Locatie:                            Amsterdam: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s)
 • Startdatum:                      1 april 2014
Lees meer

Solliciteer online

Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Charlotte Sikking via stages@accenture.com

Lees meer

Over Accenture

Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 275.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.400 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en -functies. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2013, bedroeg 28,6 miljard Amerikaanse dollar.

Lees meer

Werken bij Accenture

Branche
Consultancy
Aantal landen
120
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
336000
Medewerkers NL
2600