Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

2.2 De stochastische variabele

De formele definitie van een stochastische variabele X is een (meetbare) reële functie in de uitkomstenruimte Ω 3. In het geval van de schroeven dat hierboven is beschreven zou men uit de uitkomstenruimte =Ω {alle in een kwartaal geproduceerde schroeven} de volgende stochastische variabele kunnen afleiden:

X = “Lengte, afgerond in millimeters, van een schroef “

Voor de stochastische variabele worden meestal hoofdletters gebruikt zoals X, Y en Z. Sommige statistische literatuur hanteert kleinere, onderstreepte letters zoals x, y en z.

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu
Finance
Het Finance Traineeship is een van de richtingen waarin je kunt starten als trainee binnen NN Group. Deze richting is voor studenten met een financiële achtergrond die hun talent willen toepassen in het Finance vakgebied.
30-04-2017
Deadline
Vandaag