Business Talent Network

1.6.2 Variatie (permutatie)

Men trekt k elementen uit een verzameling van n; hier is de volgorde van belang en er is sprake van trekken zonder terugleggen. De formule die men hiervoor hanteert is

Formule permutatie

Voorbeeld 1 g

Maurits, Karel en Paul besluiten op een zonnige middag naar de bioscoop te gaan. Na hun kaartjes gekocht te hebben lopen ze de desbetreffende zaal in en komen er achter dat de gehele zaal, bestaande uit 350 zitplaatsen, leeg is. Bereken op hoeveel verschillende manieren ze in de zaal kunnen gaan zitten.

voorbeeld 1 g

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu
True Legends heeft een inhoudelijk en uitdagend traineeship ontwikkeld waarbij je je binnen 12 maanden ontwikkeld tot Full Stack Developer. Bij dit traineeship ga je aan de slag bij een grote mediaspeler, waar je werkt met tech...
Deadline
Doorlopend