Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

1. Basisbegrippen van de Statistiek

Deze bundel is een initiatief van verscheidene studenten met verschillende academische achtergronden, zowel technische als economische. Zij hebben getracht in een bundel alle noodzakelijke kennis samen te vatten en in gebruikelijk taal uiteen te zetten. De schrijvers gaan er van uit dat lezers van deze bundel enige voorkennis hebben van de basisbeginselen van de Statistiek. Studenten die onderzoek doen en de basis van de Statistiek al onder de knie hebben, kunnen direct doorbladeren naar hoofdstuk 11.

Veel plezier in de wereld van statistiek!

Arnoud Hattink

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu
Finance
Het Finance Traineeship is een van de richtingen waarin je kunt starten als trainee binnen NN Group. Deze richting is voor studenten met een financiële achtergrond die hun talent willen toepassen in het Finance vakgebied.
30-04-2017
Deadline
3 dgn