Overslaan en naar de inhoud gaan

BinckBank N.V.

450 werknemers

IT Development Trainee: Ontwikkel met ons mee!

Deadline: 04-08-2014 12:00:00
Niveau
Richting

Solliciteren

Voldoe je aan bovenstaande eisen, dan kun je via het online sollicitatieformulier jouw interesse aangeven, maar je kan ook rechtstreeks met onze recruiter bellen voor een afspraak: 020-5220693.

Meer informatie over BinckBank en onze vacatures vind je op www.werkenbijbinck.nl!

BinckBank

Wij ontwikkelen innovatieve software waarmee wij onze klanten de beste producten bieden om te kunnen beleggen. Wij zijn een groeiend IT bedrijf in de financiële sector en wij vernieuwen continu onze producten. Onze software ontwikkelaars hebben veel invloed op de producten en zien direct het resultaat van hun eigen werk. De waardering van onze klanten in de vorm van awards voor 'Beste Broker' zijn daar voorbeelden van.

Wij bieden

Wij bieden een interne opleiding en veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Behalve een competitief salaris hebben we ook een gevarieerde en plezierige werkomgeving welke zeker zal inspireren om het beste uit jezelf te halen!

Jouw profiel

We zoeken trainees met een afgeronde HBO opleiding technische Informatica of een WO opleiding aan een technische universiteit. Je hebt sterke interesse in programmeren en tijdens jouw studie of vanuit hobbymatige interesse heb je al ervaring met programmeren in een object oriented taal. Je hebt ambitie en staat open voor nieuwe uitdagingen.

De werkzaamheden van IT Development Trainee

Binnen BinckBank start je als trainee met een opleidingstraject waarin jij kennis opdoet om kwalitatief goede Binck producten te ontwikkelen. Na het opleidingstraject word je medeverantwoordelijk voor de bouw en implementatie van nieuwe functionaliteiten in onze (web) applicaties. Aan welke producten je gaat werken hangt af van jouw eigen wensen, talenten en ervaring.

De uitdaging voor jou ligt in het creatief en efficiënt ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige producten en in het ontwikkelen van je eigen kennis op het gebied van software ontwikkeling in de financiële dienstverlening.

Omschrijving

Als IT Development Trainee start je bij BinckBank met een korte interne opleiding waarmee wij jou Object Oriented leren programmeren. Je leert ontwikkelen in combinatie met Oracle databases, op een UNIX en Windows platform. Je raakt tijdens de opleiding bekend met onze platforms die wij zelf onderhouden en je leert alles over onze producten. Je gaat werken met de nieuwste Microsoft technieken en je ontwikkelt in een Agile/SCRUM omgeving.

Wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van software ontwikkeling? Wil je werken bij een grote IT start-up in de financiële sector en meegroeien binnen onze organisatie? Solliciteer dan direct!