Inhousedag | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

RabobankInhousedag

Aanmeld Deadline 26-05-2014
Datum event 05-06-2014
Richting

Marketing

IT

Finance

Management

Communicatie

Consulting

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Deadline:
26-05-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Marketing

,

IT

,

Finance

,

Management

,

Communicatie

,

Consulting

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Startdatum:
05-06-2014
26-05-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Inhousedagen van Rabobank

Maak kennis met je toekomst

Zit je in de masterfase van je studie en zijn je studieresultaten net zo veelbelovend als je persoonlijke successen? Zie jij voor jezelf een toekomst als bancair of ICT professional en/of manager bij een grote bank? Dan ben je in onze ogen een “High Potential”. En laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn om na je studie te starten bij de Rabobank. Dat doen wij tijdens een speciale Inhousedag op donderdag 5 juni. En zoals dat bij de Rabobank gebruikelijk is, gaan we verder dan je verwacht.

Lees meer

Ontmoet je toekomst

Je wordt om 12.00 uur ontvangen op ons kantoor in Utrecht, waar je presentaties krijgt van onze recruiters. Vervolgens mag je zelf aan de slag met een korte casus, waarin je niet alleen inzicht krijgt in waar wij mee bezig zijn, maar ook jouw ideeën in kwijt kunt. En om te laten zien dat werken bij de Rabobank verder gaat dan werk alleen, vertrekken we om half drie in een bus naar Den Haag. Daar speelt zich namelijk iets af waar we graag –met jou- bij zijn: het WK hockey. We zijn niet voor niets hoofdsponsor van het Nederlands Elftal.

Lees meer

En onze andere kant...

In de bus heb je alle gelegenheid om met de recruiters en trainees te praten. En daarna gaan de oranje petjes op, de sjaals om en gaan we genieten van twee wedstrijden tophockey. Eerst de Belgische mannen tegen de Australiërs en vervolgens “onze” dames tegen Nieuw-Zeeland. In de Rabobank VIP lounge, wel te verstaan. Inclusief een walking diner, voor- en nabeschouwingen met oud-internationals Sophie Polkamp en Floris Evers en uiteraard de zogenaamde “derde helft”. 

Lees meer

Reageren is vooruitzien

De Inhousedag is een mooie gelegenheid om onze –en jouw- beste en veelzijdige kant te laten zien. Onze film “Meet the challenge”  geeft je alvast een impressie hiervan...Ga jij de uitdaging ook aan? Reageren is vooruitzien. Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar Merel Feenstra M.A.Feenstra@rn.rabobank.nl met een overtuigende motivatiebrief, je cv en cijferlijst. Wie weet word je als één van de maximaal 40 deelnemers geselecteerd voor dit unieke kijkje in je toekomst. Voor meer informatie, klik hier.

Lees meer

De feiten op een rij

  • Wat: Rabobank Algemene Inhousedag
  • Waar: Rabobank Nederland Utrecht, WK hockey (ADO stadion, Den Haag)
  • Wanneer: 5 juni 2014, van 12.00 – 24.00 uur
  • Wie: Masterstudenten uit alle studierichtingen
  • Inschrijven: Vóór 27 mei, met motivatiebrief, cv en cijferlijst naar M.A.Feenstra@rn.rabobank.nl
Lees meer

Werken bij Rabobank

Branche
Banking/Finance
Aantal landen
48
Hoofdkantoor Holland
Utrecht
Medewerkers buitenland
60000
Medewerkers NL
32000