Informatiedag Tax Traineeship | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

PwCInformatiedag Tax Traineeship

Aanmeld Deadline 16-04-2014
Datum event 24-04-2014
Richting

Fiscaal

HR

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
16-04-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Fiscaal

,

HR

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
24-04-2014
16-04-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Inhousedagen van PwC

Informatiedag Tax Traineeship

Van letteren, geesteswetenschappen of rechten naar belastingadvies: logisch!
Puzzelen met teksten is jou niet vreemd. Jouw analytische vaardigheden en messcherpe beoordelingsvermogen zijn de ideale basis om je te specialiseren in hoogwaardig belastingadvies aan onze klanten. Je hebt waarschijnlijk nooit aan een werkgever als PwC gedacht. Toch hebben wij een mooie uitdaging voor je: het Tax Traineeship: Een mix van werken en doorstuderen op academisch niveau.

Lees meer

Wie ben je?

Alleen de meest gemotiveerde studenten weten zich te kwalificeren voor dit unieke programma. Ben jij op 1 september 2014 maximaal één jaar afgestudeerd met cum laude studieresultaten? En beschik jij over een flinke dosis ambitie en gedrevenheid? Meld je dan aan voor de informatiedag op 24 april in Amsterdam en laat je uitgebreid informeren over het Tax Traineeship.

Lees meer

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Lees meer

Hoe ziet het programma eruit?

Het Tax Traineeship start in september 2014 en duurt drie jaar, waarvan je de eerste twee doorstudeert voor je Master Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na je introductiemaand ga je direct aan de slag in de praktijk. Drie dagen per week ben je werkzaam op kantoor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven. Elke zeven maanden rouleer je van afdeling, waardoor je de verschillende teams en discplines van PwC leert kennen. Samen met jouw collega's geef je adviezen aan (inter)nationale (beursgenoteerde) klanten en voer je eventuele verdedigingen tegenover belastinginstanties en -rechters. De overige twee dagen besteed je aan je studie.

Tijdens de informatiedag krijg je alle ins-en-outs over het Traineeship te horen en kun je met huidige trainees van gedachten wisselen over hun ervaringen.

Lees meer

Meld je nu aan!

Heb je interesse en wil je in aanmerking komen voor het Tax Traineeship? Meld je vóór 17 april aan via onderstaande button. Houd je motivatiebrief, cv en cijferlijsten bij de hand om te uploaden.

Wil je meer weten over het Tax Traineeship of heb je andere vragen over werken bij PwC? Neem dan contact op met Rosalie van Langen, telefoon 088 792 24487 of mail naar rosalie.van.langen@nl.pwc.com

Lees meer

Werken bij PwC

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Aantal landen
158
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
180500
Medewerkers NL
4300