University Challenge | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

DeloitteUniversity Challenge

Aanmeld Deadline 02-06-2014
Richting

Consulting

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amstelveen
Deadline:
02-06-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Consulting

Niveau:
WO
Locatie:
Amstelveen
Startdatum:
-
02-06-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Inhousedagen van Deloitte

Programma

Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op 11 juni nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

University Challenge
De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat. Met jouw groep ga je voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Lees meer

Aanmelden en meer informatie

Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 2 juni 2014 aan voor de University Challenge.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone van Dooren.

Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst. Of like ons op Facebook en volg of op Twitter om de hoogte te blijven van de nieuwe evenementen.

Lees meer

Werken bij Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Hoofdkantoor Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Medewerkers buitenland
182000
Medewerkers NL
4847