University Challenge | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

DeloitteUniversity Challenge

Aanmeld Deadline 17-04-2014
Datum event 30-04-2014
Richting

Consulting

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Deadline:
17-04-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Consulting

Niveau:
WO
Locatie:
Startdatum:
30-04-2014
17-04-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Inhousedagen van Deloitte

University Challenge

Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op 30 april nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

Lees meer

University Challenge

De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat. Met jouw groep ga je voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Lees meer

Wie kan zich aanmelden?

Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 17 april 2014 aan voor de University Challenge.

Lees meer

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone van Dooren.

Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst. Of like ons op Facebook en volg of op Twitter om de hoogte te blijven van de nieuwe evenementen.

Lees meer

Werken bij Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Hoofdkantoor Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Medewerkers buitenland
182000
Medewerkers NL
4847