Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijk Zwaan

3500 werknemers

Rijk Zwaan Experience

Deadline: 08-11-2023 12:00:00
Niveau
Richting

Ben jij student met een groene achtergrond en wil je ervaren hoe het is om te werken bij een groot internationaal veredelingsbedrijf? Meld je dan aan!

Op donderdag 16 november 2023 wordt de ‘Rijk Zwaan Experience’ georganiseerd. Tijdens deze dag krijgen studenten met een groene achtergrond de kans om zelf te ervaren hoe het is om te werken bij een veredelingsbedrijf. Je kunt je hiervoor inschrijven tot en met 8 november 2023.

Wat is de Rijk Zwaan Experience?

 

Tijdens de Rijk Zwaan Experience krijg je niet alleen diverse interessante presentaties en, je gaat ook zelf aan de slag! In een team met andere studenten kun je jouw kennis en ideeën over onderzoek en veredeling toepassen op een case. Aan het eind van de Experience heb je veel geleerd over Rijk Zwaan en het veredelingsvak en maak je bovendien kans op een prijs. De Rijk Zwaan Experience vindt plaats op donderdag 16 november van 12.00 uur tot 18.00 uur, de voertaal is Nederlands.

Geïnteresseerd?

Voor de Rijk Zwaan Experience zijn we op zoek naar:

  • Een (bijna) afgeronde HBO studie in de richting van Toegepaste Biologie, HLO of Tuin- en Akkerbouw
  • Een (bijna) afgeronde Bachelor of Master in de richting van Biologie, Life Sciences of Plant Sciences

We ontvangen graag je CV met foto en korte motivatie. Klik op ‘Inschrijven’ om je direct aan te melden. De inschrijving sluit op 8 november 2023. Uiterlijk 9 november 2023 krijg je bericht of je bent geselecteerd voor deelname.