Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Philips - IT

Trainee bij Philips

Op zoek naar een traineeship bij Philips?  Op het moment heeft Philips een mooie IT Traineeship open staan. Tijdens een IT traineeship bij Philips ga je  twee jaar aan de slag met 3 verschillende uitdagingen. Deze uitdagingen zul je uitvoeren in verschillende afdelingen binnen de IT afdeling van Philips. Tijdens deze traineeship ligt de focus op het leren tijdens het werken.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zullen bestaan uit onder andere:

  • Integratie van fusies en overnames: ondersteuning van due diligence en soepele integratie van IT-activiteiten in fusies en overnames.
  • Architectuur: Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van IT-architectuur, analyseren van zakelijke context om oplossingsbeslissingen te leiden, advies geven aan belangrijke belanghebbenden en zorgen dat architectuur volledig op één lijn ligt.
  • E-commerce: de manier van werken in e-commerce transformeren met een op feiten gebaseerde analyse die Leans-principes implementeert met een uitstekend stakeholdermanagement

Lijkt dit je wat? Kijk dan eens naar de volledige vacature of zoek naar andere mooie traineeships via traineeshipsoverzicht.nl.