Overslaan en naar de inhoud gaan

Mazars

47000 werknemers

Audit Experience 2024

Deadline: 31-01-2024 12:00:00
Niveau
WO
Richting

Salut!

Ga je mee met de Mazars Audit Experience naar Parijs? Dé gelegenheid om het audit-vak te ervaren bij Mazars! Je werkt inhoudelijk aan een echte, internationale audit business case en tegelijkertijd leer je onze organisatie en collega’s kennen. Je werkt tijdens de Audit Experience vanuit ons hoofdkantoor in Parijs en naast de inhoud van het vak zal er veel aandacht zijn voor samenwerking, jouw ontwikkeling en de diverse cultuur van Mazars. Natuurlijk gaan we ook met elkaar Parijs verkennen. Na de Audit Experience bij Mazars ga je wellicht met een scriptie- of starterscontract weer naar huis!  

Je ontdekt tijdens deze Experience (6 t/m 8 maart) hoe divers het audit-vak is en hoe het is om op een audit-afdeling bij Mazars te werken. Daarnaast ga je aan de slag met een interessante business case gericht op audit. Vanzelfsprekend zijn onze professionals ook aanwezig, om je te begeleiden, om je tips te geven en om te ontdekken wat jij nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je zeker dat je uit deze ervaring het maximale haalt. De Experience start eigenlijk al tijdens de selectiedag. Hier krijg je een inkijkje in het audit-vak en het werken bij Mazars en kunnen we al kennis met elkaar maken.

Er is plaats voor maximaal 15 studenten zodat we elkaar tijdens deze Experience écht goed leren kennen. Zorg dus dat je je voor 1 februari 2024 aanmeldt zodat je er zeker van bent dat we jouw gegevens meenemen in het selectieproces. De Audit Experience is uiteraard volledig op kosten van Mazars.

Ervaar het audit-vak bij een internationale toporganisatie
5 redenen om je aan te melden
  • Leer van de beste audit-professionals
  • Ervaar het audit-vak
  • Ontdek de cultuur en collega's van Mazars
  • Geef je carrière een vliegende start
  • Ga aan de slag met een echte, internationale audit business case
Praktische info

Praktische info

Ben jij een derdejaars WO bachelor- of WO masterstudent (van een Accountancy-opleiding of je hebt affiniteit met Audit & Accountancy) en wil je mee met de Mazars Audit Experience? Meld je dan aan vóór 1 februari 2024. Na je aanmelding ontvang je een online assessment. Na een succesvolle afronding hiervan nodigen we je uit voor één van de selectiedagen.

Handig voor in je agenda, belangrijke data:

  • Selectiedag (in Amsterdam of Rotterdam): 13 of 15 februari 2024
  • Kennismakingsborrel: 27 februari 2024
  • Audit Experience: 6 t/m 8 maart 2024