Business Preview | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

ExxonMobilBusiness Preview

Aanmeld Deadline 15-02-2014
Datum event 27-02-2014 t/m 28-02-2014
Richting

Marketing

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Breda
Deadline:
15-02-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Marketing

Niveau:
WO
Locatie:
Breda
Startdatum:
27-02-2014 t/m 28-02-2014
15-02-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Business courses van ExxonMobil

Omschrijving

Schrijf je nu in voor de Business Preview, en ontdek de dynamische wereld van ExxonMobil op twee onvergetelijke dagen. Grijp deze kans om een beeld te krijgen van jouw mogelijke carriere bij ExxonMobil.

Lees meer

Wie?

De Business Preview is bedoeld voor enthousiaste high-potential studenten in het laatste jaar van hun Master in Business of Business Engineering, aan een belgische of nederlandse universiteit.

 

Lees meer

Programma

Tijdens deze twee dagen zal je kennis maken met de uitdagingen waar ExxonMobil dagelijks mee geconfronteerd wordt, via presentaties, realistische cases en uitgebreide plant-tours. Op de eerste dag ontdek je de raffinaderij van Antwerpen, een van de grootste raffinaderijen van Europa.Op dag twee reis je naar Brussel, naar het EMEA hoofdkwartier van ExxonMobil. Zo krijg je een persoonlijke plant-tour van onze productiefaciliteiten, en zal je meer leren over de visie en kultuur binnen ExxonMobil. Je krijgt de kans om in een informele setting ervaringen uit te wisselen met junior en senior employees, en je kan uiteraard je tanden bijten in een uitdagende case.

Lees meer

Wanneer?

De Business Preview vindt plaats op 27 en 28 februari 2014.

Lees meer

Schrijf je nu in!

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Zoek naar “Engineering Preview” in ons online sollicitatiesysteem, en upload je CV en motivatiebrief vóór 16 februari. Er zullen tien kandidaten geselecteerd worden.

 

Lees meer

Praktische info

Je wordt opgehaald aan een centraal treinstation in de Benelux. Wij zorgen voor het transport, de accommodatie en de maaltijden.

Meer info?
Bel ons recruitment team: 00 31 76 529 1316.

Lees meer

Werken bij ExxonMobil

Branche
Technology / Industry
Aantal landen
40
Hoofdkantoor Holland
Breda