Overslaan en naar de inhoud gaan

Kayak

175 werknemers

Talent Acquisition Specialist | Kayak Care

Niveau
HBO

Zoek je een volgende functie met maatschappelijke betrokkenheid? Wil je werken bij een organisatie waar een informeler en collegiale sfeer heerst? Wil je bijdragen aan het effectiever en efficiënter maken van de Nederlandse zorgsector? Dan is de functie van Talent Acquisition Specialist bij Kayak Care de juiste voor jou!

Over deze functie

Als Talent Acquisition Specialist focus jij je op het inzetten van nieuwe kandidaten bij de opdrachtgevers van Kayak Care. Dit zijn zorginstellingen door heel Nederland. Jouw verantwoordelijkheid ligt daarnaast bij het coachen en begeleiden van gedetacheerde Kayakers. Ook ben je betrokken bij de organisatie van diverse events op het gebied van het Live your potential programma waarmee de collega's gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen.  

Jouw profiel

Je vindt het leuk je te verdiepen in de zorgsector. Hierdoor ben je inhoudelijk uitstekend op de hoogte van wat er speelt in de markt en bij je opdrachtgevers; Je fungeert als sparringpartner tijdens kennismakingsgesprekken met nieuwe en bestaande kandidaten/klanten. Dit doe je vanuit onze kernwaarden. Persoonlijk, met toewijding en verstand van zaken. Je bent op de hoogte van de actualiteiten en voorziet daarmee waar de commerciële kansen voor Kayak liggen; Je hebt zin om de telefoon op te pakken, waardoor je nieuwe mensen leert kennen en potentiële kandidaten kunt overtuigen van onze expertise en een samenwerking met Kayak Care; Je weet precies wat er nodig is vanuit Kayak Care voor (openstaande) posities bij de klant, of vraagt dit uit wanneer dit nog niet bekend is. Ook overleg je met collega’s waar de focus ligt.  

Jouw voordelen

In november 2022 is Kayak Care gelanceerd. Een startup, onderdeel van Kayak, dat zich richt op het efficiënter en effectiever maken van de zorgsector met behulp van personeels/- en capaciteitsmanagement. Daarnaast hebben we een programma ontwikkeld voor het welzijn van medewerkers binnen organisaties. Het Live your potential programma. We zijn er van overtuigd dat dit een waardevol programma is voor zorgmedewerkers om uitval en uitstroom te verminderen.

Kayak probeert in de samenwerking zoveel mogelijk invulling te geven aan het creëren van werkplezier en het ondersteunen van persoonlijke groei. In de zomer van 2021 is daarom een nieuw initiatief gestart. Een aantal weken runt Kayak een volledig operationeel kantoor vanaf het strand in Zandvoort met werkplekken en een professionele geluidsinstallatie/bar voor als het werk gedaan is. Behalve gezamenlijke belsessies om lopende opdrachten in te vullen en brainstormsessies/presentaties over waar we met het bedrijf naar toe gaan wordt hier hard gewerkt maar ook zeker net zo hard de ontspanning opgezocht. Van surf- en yogalessen tot beachvolleybaltoernooien, BBQ's en borrels en afkoelen in zee. Kayak wil dat mensen plezier beleven, energiek, geïnspireerd en gemotiveerd zijn. Als Talent Acquisition Specialist ben je zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt. De mogelijkheden bespreek je met je leidinggevende. Je krijgt diverse professionele trainingen aangeboden die aansluiten bij jouw wensen. Een vastgesteld groeipad is er voor deze functie niet. Afhankelijk van waar jouw ambities liggen kan er worden nagedacht over een vervolgstap.  

 • € 3.100,- tot €3.400,- per maand (o.b.v. 40 uur per week)
 • Premievrij pensioen
 • 28 vakantiedagen
 • Laptop & telefoon
 • Deelname aan het  Live Your Potential programma
 • Maatwerk training en opleiding
 • Fruit op kantoor
 • Super lunch tegen een minimale bijdrage
  • Nog betere koffie
 • Regelmatig bedrijfs- en teamuitjes
  • Nog vaker borrels op kantoor