Overslaan en naar de inhoud gaan

Pon

16000 werknemers

Stage (meewerk) offline/online Marketing

Niveau
HBO
Richting

Wat ga je doen

Switchen van events naar online en offline marketing? Stage bij een Automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt? Welkom bij Van den Udenhout! 

Zomaar een dag... 
Je komt ’s ochtends binnen op de Volkswagen-vestiging in ’s-Hertogenbosch. In de ochtend begin je met het beheer van zowel de 'owned' als 'paid' Social media kanalen. Vanuit je natuurlijke aanleg voor creativiteit in combinatie met je interesse voor marketing werk je actiepagina's van udenhout.nl uit en optimaliseer je deze op gebied van content. Vervolgens maak en plaats je content op (externe) websites en Social media. Ook controleer je de vermeldingen hierbij. 

Later die ochtend heb je een afdelingsoverleg waarbij iedereen elkaar informeert over de lopende marketingacties en evenementen van de komende periode. Jij biedt ondersteuning bij Van den Udenhout events en denkt mee over de online en offline marketing activiteiten met het oog op verschillende interne en externe doelgroepen. Vervolgens coördineer je deze activiteiten en voer je ze uit. Als stagiair heb je een dynamisch takenpakket. Gedurende de dag merk je dat de dagelijkse hectiek je in de greep krijgt en je pakt even een moment om je prioriteiten van die dag weer helder te krijgen. Aan het eind van de middag doe je research m.b.t. trends en ontwikkelingen op gebied van marketing omdat jij als geen ander weet hoe belangrijk het is om hiervan op de hoogte te zijn. 

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondische mobiliteitsorganisatie met in totaal zo'n 500 medewerkers.

Wat vragen we van jou

De afdeling Marketing bestaat uit twee Marketeers, Online Marketeer, Grafisch Vormgever, twee E-mail & Content Marketeers, Marketing Manager en minimaal één stagiair(e). Je komt te werken op een dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is. Een 9 tot 5 mentaliteit is hier niet van toepassing en flexibiliteit is dan ook gewenst. Zoek jij een afwisselende stage in een hardwerkend maar gezellig team? Lees dan verder!

Wat vinden we belangrijk?

  • 3e jaar HBO Marketing (en Communicatie) of soortgelijk (Small Business Retail Management, commerciële economie, Speco)
  • Je bent een teamplayer
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je neemt initiatief en bent niet bang om verantwoordelijkheden te dragen;
  • Kennis van Photoshop is een pré;
  • Je bent gedreven in sociale media;
  • Je hebt kennis van websites en bent snel thuis in diverse systemen.

Het betreft in principe een meewerkstage voor 40 uur p/w voor 5 maanden (in combinatie met het uitvoeren van een project vanuit de opleiding behoort ook tot de mogelijkheden). Een afstudeerstage is helaas niet mogelijk.

Wat bieden wij

Wij bieden je een stageplaats aan om uitgebreide offline (en in mindere mate online) marketing werkervaring op te doen binnen een dynamische werkomgeving. Je helpt mee met de werkzaamheden van alle dag van de verschillende projecten op de afdeling Marketing. 

Wat mag je verder van ons verwachten?

  • Een stage in een dynamische organisatie met een team van zo’n 500 medewerkers
  • De kans om jezelf volwaardig te ontwikkelen
  • Stagevergoeding

Over de organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda en Kalkhoff dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven. Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep een scala aan diensten zoals autoverhuur, schadeherstel (Carlux Schadeherstel), Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease. Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.