Overslaan en naar de inhoud gaan

Achmea

14000 werknemers

Achmea - Finance Talent

Niveau
Richting

  • Vast

  • Meerdere locaties

  • 34 uur

  • Finance

  • €3.087 - €4.144

 

 

Over deze vacature

Als grootste verzekeraar van Nederland zijn we op alle fronten aan het innoveren. Dat doen we voor onze klanten, andere bedrijven en onze eigen medewerkers: als talent heb je een ontzettend breed financieel speelveld. Verschillende merken, verschillende (financiële) afdelingen, een totaal van 14.000 medewerkers en 10,2 miljoen klanten, waarmee we de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland zijn. Kom bij ons aan de slag als Finance Talent! 

Wat ga je precies doen in het Talentship Finance:  
Je gaat direct in de praktijk aan de slag en waarde toevoegen als Financial. Het talentship duurt 3 jaar, waarin je 3 tot 4 opdrachten doet. Elke opdracht duurt 9 tot 12 maanden. Op deze manier kun je goed landen op de afdeling en écht leren hoe alles werkt!  Je leert het Finance vakgebied van diverse invalshoeken kennen. We gaan samen op zoek naar een geschikte opdracht die bij jou past. Een aantal voorbeelden van opdrachten waar je aan zou kunnen denken: 

Werken als Financial Controller bij Achmea Real Estate waarbij je onderdeel uitmaakt van de reguliere rapportageprocessen, maar je ook bezighoudt met ad-hoc vraagstukken voor o.a. de financieel directeur en daarnaast zelf initiatief neemt om jouw werkzaamheden efficiënter uit te voeren.   Denk ook aan het zelfstandig implementeren van een control framework voor de nieuwe externe verslagleggingsstandaard IFRS 9/17 bij een divisie zoals Pensioen & Leven. 

Samen met ons bepaal je hoe je jouw ontwikkelpad vormgeeft, of je nu kiest voor coachingstrajecten, inhoudelijke cursussen, of andere opleidingsmogelijkheden. Daarnaast zijn er voldoende hulplijnen beschikbaar. Niet alleen jouw leidinggevende is er voor jou, je kunt ook rekenen op een buddy voor dagelijkse begeleiding. Tevens is er een talentschip-coördinator om je op je pad naar succes te begeleiden. Sparren met mede Financial Talents of gezamenlijk een training volgen? Ook dat is mogelijk.  

Het doel van het Talentship Finance volgens één van de huidige talenten: 
‘’Door het doen van verschillende opdrachten binnen de financiële kolom van Achmea, ervaar je wat er mogelijk is binnen de financiële kolom én kun je voor jezelf de keuze maken waar jij met je talent het beste past.’’ 

En na het talentship? 
Na verschillende opdrachten en ervaringen, heb jij een goed beeld van de financiële kolom én Achmea. Waar ging jij harder van rennen? Waar werd je blij van? Op die antwoorden heb jij dan sowieso het antwoord, en wij zijn er graag voor je om je pad te vervolgen! 

 

  • Werken als Business Controller bij Achmea Groep waar je een regierol op je neemt op Achmea brede processen zoals de budgettering en monitoring van de performance van onze bedrijfsonderdelen.  
  • Een opdracht bij Business Control bij een divisie zoals Schade & Inkomen, en hier uitdagende en belangrijke processen verbeteren. Denk hierbij aan de processen rondom de Rollingforecast en de maandafsluiting. Tegelijkertijd kun je tijdens deze opdracht de strategie van Achmea verder implementeren door verbinding te zoeken met de lijn/ketens. Hierbij wordt jouw kennis en mening, gevraagd en ongevraagd 😉, zeker op prijs gesteld!