Randstad

Werken bij Randstad

Branche
Branche: 
HR
Aantal landen
53
Hoofdkantoor Holland
Diemen
Medewerkers buitenland
29 000
Medewerkers NL
2 300

Wie zijn wij

Randstad is in 51 jaar uitgegroeid van een pionierend uitzendbedrijf naar een grote Nederlandse multinational actief in de wereld van mens(en)werk. We zijn marktleider in Europa en de nummer 2 van de wereld. Iedere dag, in duizenden kantoren in de hele wereld, helpt Randstad mensen aan het werk. Ook helpen we bedrijven hun beschikbare capaciteit beter inzetten. Door het bieden van toegang tot de wereld van werk creëren wij kansen en mogelijkheden.

Werken als management trainee bij Randstad
In het management traineeship van Randstad draait het om jouw commercialiteit en je leiderschap. In de eerste fase van het traineeship leer je de core business van Randstad kennen. Samen met collega’s bewerk je een gedeelte van de markt. Je hebt dan onder andere te maken met klanten en flexwerkers. Op het eerste gezicht misschien een pragmatische rol, maar als je verder kijkt dan gaat het vooral om het managen van alle processen. Je runt als het ware je eigen toko met je eigen te behalen omzet! Natuurlijk word je hier begeleid door je manager en een mentor. In de 2e fase van je traineeship pak je een meer overstijgende rol in onze core business of is er de mogelijkheid om projecten te doen zodat je Randstad nog beter leert kennen. Bijvoorbeeld op de afdeling consultancy, innovatie of marketing. Ook kan je een deel van je traineeship in het buitenland doorbrengen. We zitten wereldwijd namelijk in 53 landen.

Als management trainee ga jij in de toekomst tot de top van Randstad behoren. Daarom investeren wij veel in jou. Jouw ambitie en visie moeten ons gaan leiden door de turbulente ontwikkelingen die de wereld van mens en werk doormaakt.

De Denktank
Onderdeel van het traineeship is; de denktank, waarin je je bezighoudt met strategische vraagstukken. De directie is nauw betrokken en je moet hen meekrijgen in jouw ideeën. De denktank vindt elke donderdag plaats en besteedt daarnaast ook veel aandacht aan zelfontwikkeling: trainees geven elkaar continue feedback en worden hierin begeleid door een coach. Kortom, in de denktank ontwikkel je jouw visie op Randstad en jezelf.

Jouw carrièremogelijkheden na management traineeship
Doel van het traineeship? Jou op de juiste plek binnen onze organisatie krijgen. Het is de bedoeling dat je na twee en een half jaar een management of senior positie bekleedt binnen Randstad. Bijvoorbeeld als manager bij het uitzendbureau, als key accountmanager van één van onze grote klanten of als consultant bij onze proposities consultancy of professionals. Ook kan je doorstromen als specialist naar één van onze stafafdelingen zoals Marketing, Finance of HR.

Als je je tijdens het traineeship volgens verwachting ontwikkelt, stroom je door naar het reguliere Management Development Programma van Randstad. Je bekleedt dan, als het goed blijft gaan, binnen vijf tot zeven jaar een zware managementpositie.

Wat bieden we je?
Onze jonge en ondernemende cultuur wordt gekenmerkt door een sterke klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, drive, openheid en daadkracht. Je krijgt daardoor gelijk veel verantwoordelijkheid.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, gecombineerd met goede loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden. Randstad heeft niet voor niets de Beste Werkgever Award en het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling ontvangen. Als trainee ontvang je gelijk een contract voor onbepaalde tijd.

 

Wie wij zoeken

Wij vragen voor alle functies een afgeronde HBO of WO opleiding. De basiscompetenties die bij Randstad van belang zijn, zijn resultaatgericht, klantgericht en kwaliteitsgericht. Wil je graag werken in een commerciële omgeving in combinatie met HR? En wil je veel aandacht besteden aan je persoonlijke ontwikkeling en groei? Bekijk dan de loopbaanmogelijkheden.